Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, ma bom prežvela...
...dol padeš! 
vročino.
. Spat sva ga dala ob 20 kot ponavadi, pa se je zbudu že ob 10.30 - ok sem mislila da je lačen in je mal popapcal - beri eno minuto in lepo nazaj zaspal. Ob pol enih isto, s to razliko da je dalj jedu. Sem si mislila sedaj bo pa mir, ampak ob 2.30 ponovi vajo. Sem vstala ga hotla nahrant, ampak on ni bil lačen, je bil kot čukec buden, ga dam nazaj spat, pa ni nič pomagalo, no ko končno neha sitnat pa slišim kako se je pokakal. Ga vzamem ven in ga previjem - do vratu pokakan, ga spravim nazaj spat - ura je bla že 15 do 4 ko ob 4 hoče dudo ker mu je ven padla. No potem sem pa spala do 5 - sva se hranla, ob 7 ko je stoku sem ga pa kr k seb vzela da sva potegnila do 8. Tako sem se mogla mal potožit. Drugač je tako priden ponoč dons je blo pa zame nevzdržno.
.
, ki je mesec in pol mlajša od Nejca. O kok bova spet čvekali.
).
So letele take kugle tud do 1 cm.
. Ne ne bo več 2x na dan spal !!! Sej popoldne ne sitnar men