sončnica13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* OJLA! Jaz sem še vedno v enem kosu, sam tok za info. Lp Sem ravn to prišla prevert Je kar nekaj novih gorenk tukaj . Si bom mogla enkat mal cajta vzet in vas prebrat Vidim, da ste kar pridne s pisanjem (al pa jaz lena z branjem ). Mi pridno rastemo, govorimo takorekoč vse,..... je pestro. Smo pa zadnje tedne malo bolni, ne sicer ful sam zdravi pa nismo in smo večinoma doma. Že pred dobrimi 14-imi dnevi je imel mali 2 dni ful vročine, pa kličem P. in reče (v torek), da naj ga v petek pripeljemo pokazat, če vročina ne pade, pa itak, da je bil že v četrtek brez vročine, no potem smo čez vikend šli k sestri, ker je nečak praznoval 3. r. dan, v torek pa spet vročina in topet po dveh dneh izgine, da ga nikamor nismo pelal. Zdej pa že cel teden ful kašlja, pa z nosu mu teče, včeraj zvečer mu je še piskal v prsnem delu, zjutraj mu ni več piskal, pa vseen kličem v dežurno, če ga naj pripejem pokazat in spet reče, da ni potrebe, če mu bo spet začelpiskat naj ga pa takrat pripeljem pokazat. Ma sej je čist prov, de ni hujšega, sam po drug stran me pa jezi, ker se bojim, da se mu kaj paca. Lepo bodite!
|