Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Sedaj sem si mal pavzice vzela, potem pa na hitrco mal pospravim, pa kosilo kuhat dam,... Zadnje čase sam ta najnujnejše pospravljam , da čim več diplomo pišem in je naše stanovanje potrebno generalke, da o kupu cunj ne govorim
se tolažim s tem, da mi rata v ponedeljek mentorci poslat in da se bom potem na stanovanje spravila.
Ampak kljub temu, da nč ne vstajam se zjutrej komi s postle spravim, zadnje 2 dni sem čist brez energije, pa skoz zaspana, utrujena,... ne vem mogoče me pa spomladanska utrujenost daje

! Dobro useka mulo! Še dobr da je naš še za "rešetkam", da mu kaj takega ne pade na pamet.
... Sem mogla na konc že kar huda bit, da je zaspal nazaj.
Dobri ste da vam rata, pr nam je tko da med tednom, ko zasliši, da je nekdo pokonc je konc s spanjem, ponavadi je to 20 do 7, ko
vstane. Potem gre Nejca iskat in ga prinese v spalnico, potem pa on leta iz spalnice v kopalnico in obratno, jaz mam pa še pol ure časa da se zbudim.
- joj kok smo ženske trapaste...
... sm mojga poslala po gosti sok, da vsaj s tistm nekaj dobi.
, pravi da se mu mudi, da bodo drva za drugo leto pod streho, še preden dobimo novega člana...
.
Prej je iskala dudo in se zbudila. Mi je rekla včeri zvečere "Ane mami, Meta le labi dude. Dude so za dojenčke."