issa
|
pozdravljene! heh moj malemu glih pravljico bere,...morem pa mojega anejčka pohvalit da smo že dva dni brez dude ..............smo jo zgubli,pa nisem hetla druge kupit,ker skos jih gubi,tudiče je trakec gor..... tako a smo rkli da bomo pa probali brez,kaj bo pa bo... ja madejka točno tam... sma kr uživala,pa sem rekla da bomo večkrat tja pokukali... hm samo ko naš mali nebi take trme pokal,...so rekli v vrtecu da je pravi ko so se trije isto stari skup spravli,in si zdaj kažejo finte,pol pa to ponavlajo...uf grrrrrrrrrrrrrr....................... no duskamb pol pa se lahk zmenimo,za kak čvek v živo,...se midva še kuj z vozičkom skačeva,ker našemu glih ni za velike km razdalje peški za it......pa tudi z avtom do evrota pol pa dalje,...to je tudi praksa pozravljena aprilska34....dobrodošla na štajerskem čveku.. smo vsakega novega veseli, ne glede mlado,staro, ateka ali mamico,...vseh smo veseli lea ko ti bo spet tak mi piši pa greva na kavico,meni je to danes full pomagalo,..heh sem tri spila........ čez dan,ne takoj,..ne nete narobe razumele...ne tankam kofeina.... uf danes sem pa nakladarske volje,....
|