|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
|
RE: inštitut za rehabilitacijo 6.4.2007 22:47:50
|
|
|
|
ankaa
|
Pred cca 10 leti sem sem bila na Inštitutu RS za rehabilitacijo na praksi. Vsaj z mojega področja ti lahko povem, da je otrok (vsaj takrat) bil dnevno vključen v delovno terapijo (1 ura ali 45 min dnevno), enako fizioterapija, imajo bazen ,plavanje po Halliwicku. Čez vikend ni terapij. Pri DT se lahko pozanimate glede kakršnihkoli pripomočkov, za katere menite, da bi jih vaš otrok potreboval (testiranje prilagojenih vozičkov, stolčkov, mizic, kopalniške opreme,...). Za druge obravnave (psiholog, ...ne vem kako potekajo). Več o DT me lahko vprašaš na ZS.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiUdarci delujejo — in prav to je problemUdarec lahko v nekaj sekundah ustavi vedenje. Toda ustavljeno vedenje ni isto kot naučeno vedenje.
Ideje za zadnje poletne dniKonec avgusta bo kmalu tu – dopust je mimo, vrtec ali šola pa se še ni začela. Kaj početi z otrokom v tem vmesnem času? ...
Zadnje s foruma
Tiste ki imate fantka..ErinKdaj mu je šla kožica od lulija čisto dol?do 1. leta (
44%)

do 2. leta (
13%)

do 3. leta (
7%)

kasneje (
21%)

operativno (
14%)
Število vseh glasov: 244Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!