Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko plačate za jasli? 3.8.2007 13:38:43
|
|
|
|
Majabo
|
cena je odvisna od tvojega mesecnega dohodka, premozenja, si porocena, samohranilka, bla bla potem te razvrstijo v razred od 1 do 8 mislim, max cena je 112 t tolarjev jaz ga letos vpisujem prvic, se cakam kater razred me bo doletel so pa jasli drazje od vrtca
|
|
|
|
|
RE: Koliko plačate za jasli? 3.8.2007 14:23:54
|
|
|
|
CeluLitka
|
Mi smo v 3. razredu in plačujemo dobrih 100 EUR.
|
|
|
|
|
RE: Koliko plačate za jasli? 3.8.2007 14:42:21
|
|
|
|
srki
|
4. plačilni razred-150 eur
|
|
|
|
|
RE: Koliko plačate za jasli? 3.8.2007 14:44:00
|
|
|
|
hubi
|
6.razred - 200 evrov
|
|
|
|
|
RE: Koliko plačate za jasli? 3.8.2007 14:51:56
|
|
|
|
AKP
|
Premisli dobro, koliko se ta starejša gospa v resnici posveti otrokom, pet otrok ni tako malo, pa tudi kdaj kuha, ker če jim ona vsak dan sproti kuha ji sigurno ne ostane veliko časa, da se ukvarja z njimi. Lahko pa tudi nastane problem če ta gospa zboli, kam lahko potem daš otroka. Se mi zdi vrtec skoraj boljša rešitev.
|
|
|
|
|
RE: Koliko plačate za jasli? 3.8.2007 20:50:17
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Evo Aliska še tule - se podpišem pod AKP! Mi smo v tretjem plačilnem in plačamo okrog 90 eur
|
|
|
RE: Koliko plačate za jasli? 5.8.2007 13:23:31
|
|
|
|
yvon
|
3. razred, 127 evrov yvon
|
|
|
|
|
RE: Koliko plačate za jasli? 6.8.2007 9:12:31
|
|
|
|
Alisa
|
A mi lahko še kraj napišete, namreč zanima me za Ljubljanski konec. Naš gre v jasli v vrtec Jarše. Hvala
|
|
|
RE: Koliko plačate za jasli? 6.8.2007 22:03:37
|
|
|
|
mayci
|
Kraj: Ljubljana, 3. plačilni razred, 124 eur
|
|
|
RE: Koliko plačate za jasli? 7.8.2007 16:30:59
|
|
|
|
sayuri
|
6. plačilni razred 248€. Južna Slo
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam za materinski dan?Materinski dan, 25. marec, tudi letos prinaša nekaj prijetnih dogodkov po Sloveniji. Od ustvarjalnih delavnic do kulturn...
Zadnje s foruma
Kofein med nosečnostjo.
пеперутка16
Ali je zdravo piti veliko kofeina med nosečnostjo, ali to vpliva na zdravje otroka? Koliko kave je po vašem mnenju "dovoljeno" popiti na dan med nosečnostjo?