Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. 
, še kakšne reklame me ganejo
Ola!
enega dela. Saj ne bo dolgo, ker ne bodo imeli prostora. Zdaj so pa frajerji, ko pa je tolk enga prostora v maternici
, ker se ni postavila v pozicijo, da bi se videl obrazek, pri 25t se pa baje tudi noče več obračat kot prej, ker ima manj prostora.... Strahova je samo komentirala po 5 minutah, da obrazka očitno do poroda ne bosta videla in ju poslala ven... nekje sem slišala, da če se ne vidi dobro, da te naročijo še 1x zastonj...
.. ima pa najmanj eno pomanjkljivost- ne spusti se do ravnega... prvič smo potem nekaj kombinirali z neko zimsko košaro od Haucka s trdim dnom, ki smo jo položili direkt v voziček, tokrat pa si bomo sposodili kar original košaro, ker bo za zimsko varianto pretoplo... pa še namesto posteljice bo služila do septembra, ko bomo šli kam potovat..
,
nevem, me bojo sčekiral v nulo
. In upam, da se ni zmotila, ker imam vse cotke nakupljene v svetlo modri barvi...
. NS je bila odlicna 13.12., se je ves cas obracal in brcal, morfologija bo pa 28.1., ko bova upam koncno izvedela ali bo
ali
. Me res ze prav firbec matra. Doslej sem pridobila cele 2,5 kg ... bi bila kaksna vec, pa sem ravno prebolela angino, tako da se je pridobivanje teze ustavilo pri 2,5 kg.
, zelo polenila.