Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
brca. Ampak brezveze se je s tem obremenjevati, ker itak ne moreš na to nič vplivati. Samo paničariš lahko in si pokvariš nosečnost! Sej mene tudi včasih mal začne panika grabiti, ampak si hitro preženem slabe misli, ker s tem ne narediš nič dobrega! Kar pozitivno naprej!

kodrana ('84) 2.
P 17.12 / NS:
/ Ljubljana / +3 kg
/ Ljubljana / -2 kg
P 21.12. / NS:
NS 20.12.
, jst pa pravim, kolk se počutiš. Ne se sekirat, k ti maš že 4 otroke, tukaj nas je kr nekaj, k smo 28, 29, pa bomo mele 1. Bi morale imet enga za drugim, da bi te lahko dohitele
Tolažim se s tem, da nisem imela nobenih slabosti in da zato nisem nič izgubila, kot nekatere, ki so non stop bruhale. Do zdej mi G ni še nič rekla, da bi preveč pridobila, tako da upam, da je res ok. Baje da naj bi nosečnica pridobila vsak mesec 1 kg, zadnja dva meseca pa po 2 kg. Tako naj bi skupaj naneslo 12 kg viška. No, sicer je pa tudi odvisno od prvotnega stanja - tiste, bolj močne, naj bi manj pridobile, kot tiste suhice.
vraca. Danes zjutraj sem napadla mozeka, se preden je sel v sluzbo.
Se vidi, da sem nehala z bruhanjem in tudi slabosti je vedno manj, pa se energije imam vec.