willma
|
Ojla! Zgleda, da sem jaz tudi bolj ob drugem času na RR kot druge No, večer je pač rezerviran za sina, da lahko atiju delava sive lase jaz bi pa imela kar en UZ doma, tako da bi gledala tamelega/tamalo Ker komaj čakam te preglede in mi je full fajn gledat kako se mu dogaja Jaz bi tudi imela doma UZ, to bi sigurno redno uporabljala, medtem pa AS že nekaj dni nisem "testirala", do seda še nismo našli utripov naše Mimogrede, zakaj preveč UZ škoduje? Komu? Ej, a se ve barvate? Jaz imam ze ful narastek in bi rabila nujno barvanje. Kaj mislite o tem? Hja, po principu baba rekla, baba čula, sem slišala, da z barvanjem pridejo v organizem snovi, ki morda niso najboljše za pikico in zato si jaz lase barvam samo z naravnimi barvami. Moram pa še rečt, da sem bila zelo pozitivno presenečena nad njihovo kvaliteto. danes grem na NS, že komaj čakam in seveda, logično, upam, da bo vse tako, kot mora bit. Ob šestih popoldan imam v MB, pri dr. Pelkičevi in potem vam pridem povedat, kako je bilo. Vso srečo! Pri meni je bila v torek res dobre volje. Sem bila presenečena, v prvi nosečnosti sem imela drugačne izkušnje z njo. Morda pa je tako dobra in prijazna ker dobi keš na roke
|