|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
14.4.2008 10:34:16   
tasha23
Ojla, po dolgem času se še jaz javim. S kilami še vedno ''štrajkamo'' in upam, da ne bo sunkovitega naraščanja na koncu user posted image , za enkrat imam nekje +3 kg je pa otročiček večji za teden dni, tako, da na trakcu mi piše 19t in3d, mi smo pa v resnici 19t6/7duser posted image . Veselo brcamo in mami nagajamo ko sedimo za pisalno mizo. Križ me grabi, imam novo frizuro, v kratkem tudi novo barvo, novo prevozno sredstvo in klepetavega sinčka.. zdaj pa dost hvaljenja in jamranja.

Tudi jaz pogrešam Amor Real, sva iz istega kraja in zdaj ko nisem vač anonimna bi jo rada spoznala user posted image .
Drugače pa maybebaby lep trebušček, meni se je do tretjega meseca povečal (obseg 98cm), zdaj pa stagniramo in ljudje komaj verjamejo da sem v 5 mesecu user posted image user posted image user posted image

kopalke bom imela kar tiste, ki sem si kupila za 1. user posted image

Aja ali ima katera piercing v popku? Jaz ga še vedno nosim, me pa občasno moti. Bom pa skušala skoraj do konca držat goruser posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
14.4.2008 10:42:35   
Anonimen
alke bom imela kar tiste, ki sem si kupila za 1.

a prou nosečniške? maš navadne tud lohka??

(odgovor članu tasha23)
  Neposredna povezava do sporočila: 2952
14.4.2008 10:43:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kopalke bom imela kar tiste, ki sem si kupila za 1.

a prou nosečniške? maš navadne tud lohka??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2953
14.4.2008 11:17:30   
arabela*
Meybebaby,čestitke za uspešen pregleduser posted image
Glede vozičkov.Jaz sem se odločla,da hočem imet zelenega Quinija.Ampak ga žal več ni za dobit,ker je barva lanska 2007,tako da mi ga bo verjetno kolegica prodala,ko je zelo lepo očuvan.
A ve katera,kaj sploh v osnovi v trgovini k tem vozičkom spada pod realno ceno(mislim da jajčke ni zraven)?
Vse razkazujete lepe bušije.Jaz sem hotela dat slikco v album,pa je mojuser posted image nekam kabel zapravil,ko smo prestavljali pohištvo.Bom pa poiskala,obljubim.Meni se že zelo vidi,že težko kaj skombiniram za oblečtuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 14.4.2008 11:18:19 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
14.4.2008 11:26:42   
pf
Maybebaby superca za dobre rezultate na morfologiji. Ti si bila prva, ki si se rešila tega pregleda. Jaz sem tudi med prvimi na sezamu, pa ga imam komaj 8.5. A veš kje je še to? No samo mi pa res stalno naredi uz in otročka malo pregleda in zmeri, pa srčka poslušamo in je do sedaj bilo vse ok, tak da bomo zdržali.
Kahlo po mojem nekje enako traja kot nuhalna, kake pol urce. Vsaj mislim, da je tako, saj to je v bistvu bolj detaljni pregled z ultrazvokom. Drugi četrtek grem dat kri za tokso in sladkor, pa urin, tako da bodo izvidi do takrat že pri ginekologinji.
Saraya ti si pa tudi pridna, da se takole polotiš barvanja. Tudi jaz ful uživam ob barvanju. A ni super, ko je tako lep dan, da imaš veselje ven iti?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
14.4.2008 11:29:48   
arabela*
user posted image veš kako je,saj samo se nebo nikoli naredilo.Moj itak dela,pol ko je utrujen pa se mu ne ljubi še doma delat.Pa saj gre,samo počasi po lestviuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
14.4.2008 11:48:28   
arabela*
Kahlo,za seznamček sporočam,da imam naslednji pregled 29.4.
Glede morfologije,pa se je meni zdel čist običajen uz.Pač z to razliko da je trajal malo dlje,ker pregleda vse organe.Ni pa moj g. dal nič za pogledat,ponekod vem,da mamica lahko gleda v ekran in ji pokažejo otročkauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
14.4.2008 12:08:06   
Tejchy
Ni pa moj g. dal nič za pogledat,ponekod vem,da mamica lahko gleda v ekran in ji pokažejo otročka

moja G ima posebno TV naštimano, tako da ona gleda svoj ekran, js pa svojega. Tako, da vedno vidim vse kar vidi ona user posted image  user posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
14.4.2008 12:16:50   
arabela*
ja očitno je moj gin.še malo zadajuser posted image
Pa tud v 19 tednu mi je delal morfologijo.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
14.4.2008 13:02:00   
*bubi*
Sedaj pa šibam v laboratorij,imam napotnico za odvzem krvi spet,potem pa sem naročena pri zobarju.

Saraya, kam hodiš k zobozdravniku? Jaz sem vse skupaj malo zanemarjala, zdaj pa so ubitačne čakalne dobe. Recimo da za drugo polovico maja pridem na vrsto.  Pa niti ne vem, kam naj grem. Uradno imam še vedno v Lj svojega, še iz študentskih časov user posted image

Sicer pa pri nas spet kriza, danes sva z bubijem spet okol pediatra skakala user posted image  no, vsaj zdaj kaže boljše, jaz pa sem z živci že čisto na koncu zaradi vseg tega.

user posted image  za morfologijo maybebaby. Jaz bom še tudi dober teden čakala. In srčno upam, da nam spol potrdijo user posted image  Saraya, a sploh ne moreš v ekran pri UZju gledat? Čudno. Pri mojem G imajo na TV vezano, da lahko tam gledam, pa ekrat tudi občasno obrne, da se boljše vidi. V porodnišnici pa ležiš tako, da direkt gledaš, ampak moraš preko njene roke škilit user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
14.4.2008 13:04:40   
onina
Saraya - če kupuješ quinny-ja, dobiš samo športni del + prevleka za dež in torba. Posebej potem kupiš lupinico maxi cosi in košaro. Torej je skupaj kar fajn zalogaj. Je imela pa kolegica freestayla in ni kupila košare, ker se da športni del skoraj čisto v ležeči položaj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
14.4.2008 13:06:10   
gold fish
pozdravljene...user posted image ,

samo na kratko se vam javim.... sem v gužvi, pa nimam časa dosti pisat....berem vas na brzino, ko imam čas.... 

....spet nestrpno čakam odločbo komisije...mi jutri poteče, pa nisem dobila še ničuser posted image ...  No bomo videli jutri....

...drugače smo OK, pikica kaki dan ful nori po trebuhu, včasih pa kaki dan nič....  Kaj pri vas je isto tako ali jih čutite nonstop?

Pozna katera hotel v Rabcu - Valamar Bellevue.... me malo mika...pa tam vem samo kje je avtokamp in hoteli Narcis, Mimoza, Hedera.....   če katera kaj ve, se priporočam.....    (ja, z mislimi sem že na morjuuser posted image )....

Punce fajn bodite, šibam dalje... se javim ob priliki....

Pozdrav,
user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
14.4.2008 13:11:02   
arabela*
Bubi,zobarja imam na svetozarevski,tam ko je tud dežurni.Ampak jaz imam dr.Marušiča in sem zelo zadovoljna.Sploh nimam več straha pred zobazdravnikom,kot sem ga imela včasih.
Ja čakalne vrste so res,če hodiš preko koncesije.drugače pa mastno plačaš.Mojega je zob bolel,pa je šel trikrat k privat zobarju in mu je tak zakasiral da je grozauser posted image .Tako da ga bom naslednjič kar k Marušiču verjetno naročila.
Onina,tega moj gin.nimauser posted image
Aja ,športni del pomeni tisti sedež,ko je za potem ko že otrok lahko sedi,verjetno?

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
14.4.2008 13:18:53   
Tejchy
Saraya - čestitke za morfologijo.. js moram še polne 4 tedne čakat, da jo bom imela in tako spet videla našega pikeca user posted image .

gold fish - js tko občasno čutim rahel pritisk oz. take ful nežne brcike, niti ne vsak dan... čeprav že počas opažam, da se mi pojavljajo približno ob istem času vsak dan. Verjetno je moj pikec še premali, da bi me konkretno brcnil ali pa je preveč nežne duše user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Vsekakor pa komaj čakam na prvo konkretno brco user posted image  user posted image  ..

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 14.4.2008 13:19:42 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
14.4.2008 13:37:49   
KAHLO
Saraya sem mislila da ti na tem pregledu tud kako slikico sprintajouser posted image  me pa seveda veseli da si tobro opravila, tudi maybebaybe, sem ji prej čist pozabla čestitat.....k me tlko okrog tega pregleda firbec dajeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Goldfish....pr meni je isto, kak dan čutim te metuljčke kak dan pa nič!

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
14.4.2008 14:18:30   
alysa
Čestitke za preglede. user posted image

Goldfish, js že en tedn čakam novo odločbo, pa ne vem, kaj čakajo. Če je še ta tedn ne dobim, bom mogla kaj poklicat, kje se je zgubla. user posted image
Sedaj par dni že čutim svojga bejbija, včasih sam metulčkanje, spet drugič rahle brce, sam mi je pa kolegica povedla, da ni nujno, da ga bom vsak dan čutla, vsaj zdej še ne, tk da ni panike. user posted image  Ima še dovolj prostora ...

Pozdravček vsem user posted image  s Koroške.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
14.4.2008 14:21:30   
Tejchy
KAHLO - glede na to, da je morflogija UZ, ki ti normalno pripada, bi js na tvojem mestu kr omenila G, preden bo začel s pregledom, da bi rada imela kako slikico. Ziher jo boš dobila. Pri moji G sem na prejšnjem pregledu, ki sicer ni vključeval UZ, pa mi ga je vseeno naredila zaradi srčka, kljub temu dobila slikico - sem jo pa prej prosila, če lahko. Pa je prvo tko neki pojamrala (je bla očitno že mal slabe volje), pol pa mi je vseen dala 3 slikice user posted image  user posted image  

Pol sem jo pa vprašala za 3D UZ, pa snemanje pregleda na dvd oz. cd. Pa mi je rekla, da če hočem, mi lahko vsak pregled, posname na dvd, sam da pač moram prej povedat sestri, da označi malo več časa zame. Pa doplačam seveda 20EUR za CD in to je to. Ker se pa vsak UZ itak ne splača snemat, sem se zmenila za morfologijo, da mi bo ves pregled snemala user posted image  user posted image  user posted image  tak da bom lahk pol filmček doma gledala.. user posted image  user posted image  user posted image  Pol se bom pa kasnej odločila še ali bom šla na samoplačniški UZ al ne - tega je menda najbolj opravit tam nekje okol 26tedna.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
14.4.2008 14:29:42   
KAHLO
 Tejchy hmmm nevem če ma moja G to možnost da mi posname pregled na dvd....!?!?mislim da ne..... a je tebi tvoja g. delala nuhalno??? bom pa se vsekakor pozanimala!!

a je mogoče kateri že g omenil za uno materinsko šolo al to!?!?! a pride to kasneje na vrsto???!

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
14.4.2008 14:33:15   
ključek
materinska pride bolj na koncu, ne? pr nam ti kr pošljejo vabilo.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
14.4.2008 14:58:34   
Tejchy
Kahlo - ja, meni je moja G delala nuhalno. Aja, sem pozabila, da nimajo vsi G enakih UZ in s tem možnosti snemanja.. user posted image  hmmm.. zato pa ima moja G dve ceni - ker mi je prav omenila, da bom snemanje plačala samo 20 EUR in ne 60EUR, kolker je cena za tiste, ki niso njeni pacienti. Sam po moje, če ji rečeš za slikice, jih boš 100% dobila.

kar se pa tiče materinske šole - meni je že na drugem pregledu sestra dala seznam kdaj potekajo - in sicer vse do julija, pol imajo pa itak pavzo. Pa isto me je G vprašala, če sem dobila ta seznam.. Tak da pri men so ful vestni glede tega user posted image  user posted image  Verjetno je tudi to čist različno urejeno. Najboljš, da kr vprašaš sestro kje lahko dobiš inf o tem, pa ti bo povedala. Ziher imajo kje kak seznam kdaj potekajo. Itak bo počasi čas, da gremo... mal je treba računat pa še na to, da je vmes poletje, ko po moje mejo tud oni malo pavze. Avgusta pa bomo že čist pred rokom, dvomim, da bo katera do zadnjega čakala nato,če ima namen it. Js grem rajš prej ko kasnej.. pa tudi seznamček dobiš kaj vse potrebuješ, da ne kupuješ neki ful preveč al pa premalo.

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 14.4.2008 15:05:37 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
14.4.2008 15:09:31   
coko
Ciao, punce!

No, pa je že ponedeljek. Čez vikend vas bolj malo berem, ker je moj user posted image  doma,pa si vzameva več časa zase. No, danes je zadnji dan moje bolniške user posted image user posted image . Po eni strani sem žalostna, po drugi pa vesela, da grem končno med ljudi.

vozički- jaz sem imela že toliko variant, ampak se na koncu vedno vrnem k High treku. Nazadnje mi je bil všeč GT3 Stroller od PP,pa jih je kar nekaj potožilo da jih ne morejo spravit v prtljažnik, pa da ima prvo kolo napako, da vibrira. Je pa malenkost dražji od High treka. Tejchy,ko boš šla v IT poročaj, kako in kaj. Midva bova šla tudi ponj v Italijo, ker se definitivno bolj splača, ampak šele konec maja. Če pa zveva za kakšno akcijo, pa seveda že prej.
kopalke- jaz pa sovražim kopalke, ker vedno dobim vnetje user posted image . tako da jih že par let nisem oblekla in mi je prav fajn.

brce- je možno, da sem začutila brco že v 16t? Vem, da naj bi šele kasneje, ampak včeraj zjutraj, sem nekaj začutila še med spanjem, potem pa še enkrat ko sem se zbudila, na istem mestu. Pa niso bili mehurčki,ali žgečkanje. Upam, da je bil to najin user posted image ! user posted image user posted image user posted image  Je pa full lep občutek.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
14.4.2008 15:14:45   
coko
Materinska šola- bo šla katera v porodnišnico v LJ? Kdaj pa? Že junija, ali julija? Jaz se bolj nagibam julija, ker bom imela verjetno več časa. Je pa fajn, ker poteka materinska šola v porodnišnici tudi čez poletje.

telovadba za user posted image - hodi katera v LJ? Kam pa?

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
14.4.2008 15:28:22   
arabela*
Kahlo,glede slikice pa je čist odvisno od gin.
Alysa,vse je odvisno kdaj neseš potrdilo od gin.k svoji zdravnici.Jaz sem prejšnji mesec tud čakala cel teden(nisem vedela al sem na bolniški al ne),sedaj pa sem nesla pet dni pred potekom,pa so mi takoj poslali.
Brcike pa mene tud že malo jezijo.Sem že v 21.tednu,pa sem v roku enega tedna čutila nekje 5 brcik.Pa še te so bile tako nežne.Se že sekiram,če je vse vredu zuser posted image ,ker pri Aneji se mi zdi je bilo prej in zelo izrazito,pa še buhi je bil dost manjšiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
14.4.2008 15:29:05   
Lara Croft
Mi bomo kupili slalom pro + košaro....

V bistru že vse točno vem, kje in kaj bmo kupli.... samo malo je še prezgodaj...

(odgovor članu maybebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
14.4.2008 15:40:45   
Lara Croft

Aja ali ima katera piercing v popku? Jaz ga še vedno nosim, me pa občasno moti. Bom pa skušala skoraj do konca držat goruser posted image

Jaz imam pirsing, zaenkrat me še nič ne moti.... Ne vem, kaku bo izgledalo potem, ko se popek začne ven obračat..user posted image Ma, če bo grdo, ga bom dala ven.... upam, da se mi ne zaraste luknja.....user posted image

Kopalke sem si pa kr navadne pri Neckermanu kupla.... bi imela tiste od lani, pa niti pol jošk ne spravim v modrček.... hahaha

Pregled imam naslednji teden, upam, da mi bo delela morfoogijo, čeprav, bo ful na tesnem s časom... me je hotela naročit 2 tedna kasneje, pa sem jo prosila, da me tarkat, da pridem na pregled še preden greva v Egipt.... Me je prow na konec stlačla.... prow tazadnja bom....

Joj Egipt.... kumi čakam malo lenarit... user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?