Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
ne morm bežat od te babnce kahlo, loh jo pa sam ignoriram
me to you dj še mal razlož kašni so ti fleki. maš mogoče iste?? sam jest jih mam sam okol jošk, pa na boku, pa na vratu kr neki... pa zdj bi se kr spraskal k me srbijo k so namazani sej upam da to pomen da se cajtajo
me to you Quinnya hočm še zmerej ja... sm trmasta upam da ga čez en mesc dobijo... bom kuj 1. julija klicala če je že... vsak dan jim bom najedala
pa itak da bodo fantje upal med gručo nosečnic. sej se bodo pol kmal oddaljil pa svoje teme usekal sam sej se že me težko skup dobimo, in bo zihr še težje še dedce sabo prvlečt
dober dan,bejbike moje Sem vas že kar pogrešala.Uh smo imeli naporen vikend Včeraj smo že ob pol petih štartali v Tolmin,kjer smo imeli dirko.Glede no to,kako lepi kraji so tam,mi je bila muka,saj je bilo peklensko vroče.Sem pa zdržala . Za nameček mi je zvečer še tašča torto spekla,tako sem se nabasala,da mi je bilo skoraj celo noč slabo. Sem videla slikice.Smo zelo lušne gor,sploh pa naši buhiji.Tudi naša Aneja je bila zadovoljna s srečanjem,so se ji dopadle "tete s trebuščki" Alysa,tud meni se zdiš nekam znana
...sem že nazaj..... no saj sem bila gotova že ob 9h, pa sem šla še malo po trgovinah, pa na .....
.......je vse OK, zaprta tak kak treba, poslušali srčka in dobila dovoljenje za morje ...Naslednji pregled 30.6. Sem pa morala dati vodo in od zdaj naprej bo vedno treba.... nisem še dobila nobenih papirjev za rihtat ..... Sem vprašala kdaj je naslednji pregled za toxo, pa da se že enkrat tega rešim..in je rekla sestra, da tudi če bi se sedaj kao okužila ni več nevarnosti za ..... Je pa tam okrog 32 tedna....ta pregled....
....sem si kupila novo oblekco - tako - one size fits all - bom jo lahko še pol nosila, ker ni nosečniška...........za 10€.....tak da zdaj pa mislim, da imam dovolj ......
aja, sem šla dvignit še potrdilo za materinsko šolo....tak da ne rabim še enkrat švicat tam....7x po 2 uri.....
...zdaj pa grem . pa .. ....bom danes probala kar sarayin recept ....
čestitke Me to you, pomaga samo ignor.Verjemi.Meni je sedla pred leti na živec,ko se tam nekaj časa živela.Pa sem popokala svoje cunje in šla proč.enostavno je nisem upoštevala. Zdaj pa nasprotje 1:100.Jaz sem taka,kaka je ona do mene.Pol pa je rezultat viden
saraya jest bi imela Quinny freestyle 3XL RDEČE barve. fora je v tem da so ga letos že nehal delat in se ga drugje k pr ns ne dobi več. na sončku je 50eurov cenejši kot v Baby centru (komplet košara plus športni pride 460eurov). in na sončku rdečga ni več, sam upam da ga vsen dobijo še kej
na torto bi pa pršla, sam si ti mal deleč doma bom kej bližjega našla..
pa ji pravm da se ne sončim, pa je rekla da se sploh ni treba sončat da dobiš take fleke. mi je pa dala eno kremco, ki je za zdravljene glivic (tko da najbrž so glivice oz. kožna plesen). in mi je rekla, da nej pridm u petk nazaj če nau bolš. zdj pa sam držte pesti, da u petk flekou več nau HVALA!!
Samo to ti napišem - če je res plesen, potem to ne bo kar tako zginilo. Še najmanj pa v enem tednu! Pri tem gre običajno za to, da koža tam ne potemni in so fleki bolj beli. Ko se rešiš nadloge, pa je potem normalno (običajno naslednjo sezono). Toliko da ne boš pričakovala preveč.
Nisem zasledila, kje imaš te fleke? Če se ti zdi, se pojdi še k osebni zdravnici pokazat (če niso v povezavi z ).
Glede srečanja skupaj z očki - to pa pride v poštev po rojstvu naših pikic, da bodo za varuške, me pa bomo kofetkale. Joj, obljubim, da se vam naslednjič pridružim
odlična ideja!!!
*bubi*a mogoče veš, a je ta plesen enako kot glivice?? prvi flek se mi je naredil malo nad bradavico na desni strani. drugi se mi je naredu šele 14 dni kasnej (prejšnji teden). ta drugi je ene 10 cm nad prvim. u dveh dneh so se pa nardili še ostali. eden pod ziziko, eden na boku, eden na vratu, ene par pa še okrog prvih dveh..
sej me ti fleki ne motjo, sam hočm vedt da to ni toxa, ker me je una babnca včer res prestrašla
aja fleki me ne srbijjo, so pa precej živo rdeči (čisto nič beli), taprvi je na sredini mal zelenkast vidt pa podnev bolj izstopijo iz zdrave kože, kot relief. mislm bl to pišm bl me to spominja na alergijo na sonce
pa zdj sm se spomnla kako plesen kožna zgleda sm kot einstein ta trenutek, mam kr prebliske