|
RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del 24.10.2008 14:30:30
|
|
|
|
Ropotuljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana sej ene me bojo ubile, sam briga me) Ma, daj..Zakaj bi te katera ubila? Pač, to je tvoje življenje, tvoje mišljenje Samo res, jaz si ful težko predstavljam, da kdo koga obsoja zaradi česarkoli v tej smeri. Saj pa smo vsi odrasli ljudje in samo želimo si lahko, da bi vsak svoje odločitve tako pretehtal. Štekam tudi to, da se ne boš dala sterilizirat. Vseh vrat si pa tudi ni treba zaklenit, a ne . Jaz se po moje tudi ne bom dala, čeprav sem dolgo mislila tako. Me je tisto, kar je Snorči na eni žurki rekla, kar pribilo. O ja, pa poznam take, ki so prepričani, da se je za otroka treba žrtvovat - in to na polno. No, jaz se danes žrtvujem tako, da jih pošiljam v lajf k babici, in to za cel vikend, jaz pa grem zvečer - ker ne bom imela kaj počet - na koncert, jutr bom poležavala, upam, da tud kaj kolesarla, v nedeljo pa na ljubljanski maraton. Tudi to je žrtev, a ne, da jih dam stran in jim pustim, da uživajo po svoje. No, kakorkoli, upam, da mi uspe danes prit na tale koncert: http://www.rockonnet.com/clanek.php?id=2&article=8200
|
|
|