vaney
|
o, ve že kar kurite? ste pa pridne? Mi imamo zaenkrat 24-25 stopinj v stanovanju (odkar imamo fasado, kar lepo drži temperaturo) in smo edino v dolge rokave preklopili in ponoči nimamo več okna odprtega...samo tale letošnji preklop med vročim poletjem in jesenjo je pa kar malo hud, prenagel. Zjutraj sem šla mimo vrtca po neke papirje in v Anžetovi skupini je 6 otrok od 14, v moji pa 7 od 14, vsi imajo viroze, hude prehlade ali vodene koze...ja, sezona bolezni je tu prej sem se pogovarjala z jaknik in je glih šibala v bolnico k Jakobu, je bil revež operiran za kilo/pruh (oprosti, jaknik, nisem si zapomnila točno, kaj), pa ga še nekaj zraven heca, tako da moramo držat pesti, da bo čimprej zdrav Jaz sem pa zjutraj hotela v Hoferju Anžetu kakšno trenirko kupit, pa ne boste verjele, ženske so se notri skoraj steple; vlekle za jakne, kapuce, trgale iz rok, klele...noro, sem se kar lepo obrnila in šla, tako slabo mi pa res še ne gre, da bi se tam tepla za trenirko Drugače pa ta teden dobim pošiljko od Nexta (iz Velike Britanije), pa me že prav firbec matra, kakšne stvari kaj imajo...