|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.3.2019 8:53:15   
Dežna
Iskrica112 upam, da je pozitivno pozitivno 😁 

K1234 drzim pesti, da ni nic narobe in se pikica obdrzi 🤞 znanka je tudi imela krvavitve v zgodnji nosecnosti in je bila itak panika ampak se je lepo izteklo in ima zdravo deklico. Tako, da ti posiljam positive vibes 😘
Spet vprasanje za hsg itak samo se o tem berem 😂 baje, da ti pripada 2-3 dni bolniske. A to ti avtomatsko ginekolog napise z dnem ko gres na poseg ? 

(odgovor članu Iskrica112)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
   RE: Noseča vsak mesec znova
29.3.2019 13:34:04   
naty1989
Iskrica


Ja po eni strani je že nekaj mesecev truda, po drugi pa spet ne. Kot sama praviš glede na to da se eni trudijo leta in leta, to je res ni tako veliko. Je pa res, da si vsaka punca želi, da bi se poklopilo vse čim prej, ampak žal ni vedno taka. No drugače pa če si zdrava, imaš redne M, pa če je partner koliko toliko zdrav, potem je nekje 1 leto doba, čeprav se nam ne zdi, vidimo na koncu da je res tako dolgo treba počakati :). No vsekakor pa ti želim da bi bilo tudi prej :). Tudi jaz mislim da je težko da bi CB kazal +, pa da ne bi bila noseča, ne vem. Probaj še naredit kak test :).

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.3.2019 11:09:38   
Pika Poka 12
Zdravo,Evo tudi jaz sem nazaj. Noseca se zmeraj nism :-)  smo pa bili umes na dopustu u toplicah in je bilo top. Drugace sem pa tudi jaz sedaj v pricakovanju naslednje menstruacije :-(  zadnji teden se take cudne stvari dogajajo, ze cel teden sem tok utrujena da cisto vsak dan spim popoldne po 3 do 4 ure, s tem da tudi zvecer takoj zaapim in se nikakor ne spocijem, prsi me kar naprej nekaj scemijo, v levem jajcniku me tudi kar naprej nekaj spika, splih kadar sem v sluzbi, ker sem skos na nogah in skos laufam gor pa dol. Tudi z mojim ze kksn teden sploh nisva imela, spolnih odnosov, ker sem jaz tok utrujena, da se ulezm v posteljo in u sekundi spet zaspim, a prej sva, imelq spolne odnose konstantno usak dan, ali usaj usaki drugi dan. Drugace bi pa mogla menstruacijo dubiti ob koncu drugega, tedna. Drugace pa vsm ki se zmeraj pricakujete ta magicen plusek zelim da ga tudi cimprej ugledate. 

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
   RE: Noseča vsak mesec znova
30.3.2019 18:16:52   
lolipop8
Zivjo punce,


vas se kr spremlam koliko imam cas..Cali kaksni test to a si zagledala +🤗 mal sm na hitr prebralaMariposa te obcudujem da zdrzis brez testka tolk casa...sj mas prau jaz sm jih prezgodi delala pa mi niso nc pokazal tud k mi je mens. zamujala k sj ves pri teh nerednih je itak cudn k neves kdaj delat..upam da tist k ga bos delala da bo+ 
K1234 tudi jaz se soocam z tezavami in sicer imam rjave izcedke ze par dni..trebuh me sicer nc ne boli..pa sm k sm zagledala prvic izcedek skor omedlela fak sm rekla pa ne da se je spet ponovim ss..sm nla tolk fertik pa se v sluzbi sm bla..katastrofa..prc sm G poklicala..in je rekla da so rjavi izcedki cist neki obicajnega, sm rekla a pa zihr ne bo nc narobe ce jih imam pa je sam rekla da je to zarad raztezanja maternice...da so nevarni izcedki rdece sveze krvi...no ji kr morem verjet ker ni hotla me narocit prej na pregled...sele 9.4 mam nasledbji pregled in upam da bo vse ok...tud bolniske drugac nism dobila za te izcedke k sm predlagala da bi bla kak dan dva doma da se to umiri pa je priletelo na hluha usesa...mal je problem k skos ustajam pa prelagam arhivske skatle pa po pisarnah letam...tko da sm komi cakala vikend da se z mojim fizolckom mal odpocijeva...drzim pesti da je pri tebi tud vse ok in da pikica pridno raste..tud jaz k sm bla prejsnjic na pregledu sm vidla en mehurcek tko da 9ga upam da bo ze kj vec za videt😍
Pozdrav se za ostale punce na portalu

(odgovor članu Pika Poka 12)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.3.2019 7:35:21   
ROXY_
Pozdravljene,
Evo moj ritem, vceraj zaspala s kurami pred osmo, zjutraj auf ob prvem svitu 🙂. Drugace sem (trkam na les) uredu, za razliko od prejsnjic ko me je skoz nekaj bolelo in spikalo pa kup skrbi z rjavimi izcedki.. no meni se takrat ni dobro izteklo. Bo pa tokrat upam bolj prav in drzim pesti tudi za vse ostale, da bo 🍀🍀. Prsa imam obcutljiva in utrujena do 100, sploh popoldne in zvecer. Obcasno slabo, ampak znosno za prenasat, drugih znakov pa nimam. Okupirana z delom, sluzba, najstnik in skoraj solarka 🙂, adaptacija hise, ni da ni, tezko se najde cas za pocitek, se posebej zadnji teden, ker je skoraj moz ☺️ na sluzbeni poti.. Mariposa08 se je pokazal + ? Js ne bi zdrzala tolk casa.... Lepo nedeljo vsem ☀️



(odgovor članu lolipop8)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
   RE: Noseča vsak mesec znova
31.3.2019 9:49:28   
Iskrica112
Pozdravljene. Evo danes zjutraj sem naredila baby check.. In rezultat? Hmmm nevem kaj naj recem. Tam kjer bi morala biti druga crta je samo rahla senca.. Ali se da prilepiti sliko tukaj v forum? Da bi vam pokazala. Prav sama nase sem jezna ker se obremenjujem s temi crticami in po glavi mi roji samo ali je ali ni? Lepo nedeljo vam zelim

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.4.2019 8:30:28   
Sankka
Hej punce.


K1234 držim pesti, da je vse ok. Res.
Dežna, fajn da so se stvari premaknile. Jaz nimam izkušenj s hsgjem, upam pa da bom jih kmalu imela, da se kaj premakne. Aja, pri novem ginekologu sem bila, pa povedala za prekratek čas med O in M in je rekel, da je to nemogoče, da je vedno 14 dni, ker če ni 14 dni, potem tista krvavitev ni M. Kaj jaz vem, saj ne da sem pametna ampak skoraj težko verjamem temu. Kaj pa je pol kratka lutealna faza... kar nekaj. Pa rekel je, da z estimo ali dabrostonom samo umetno podaljšujem cikel in da to ne reši ničesar. Tako malo za info, ker imaš podobne težave.
Iskrica jaz slike ne znam prilepit, mogoče pa je čudna črta zaradi kakega čudnega testa? Včasih je kakšen bolj čudno skupaj naret.
Lepo od vas nosečke, da se še javljate in nam dajate upanje.
Jaz pa sem bila pri novem ginekologu, ki je ugotovil, da imam policistične jajčnike. Od vseh ginekologov, ki so me v zadnjih letih pregledali in se niso mogli zedinit, ali so policistični ali ne, je on tretji, ki pravi, da so. Ne vem, kdo bi to lahko bolje vedel. Malo že dvomim v vse. Sem pa dobila Clomid, bomo videli, kaj bo to prineslo, vsaj nekaj se premika. Sicer se mi zdi kar velika doza 2x1 tableta na dan, na navodilih piše prvi cikel 1x1, po forumih pa nekatere jemljejo celo polovičko ali četrtinko na dan, jaz pa kar dve. Jajčniki me že zdaj bolijo, pa še ne bo ovulacije nekaj dni sigurno ne. Bomo videli, kaj bo to prineslo.
Lep dan, čakamo na novičke :)))

(odgovor članu Iskrica112)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.4.2019 10:15:54   
Dežna
Sankka


A prav to ti je rekel za O?? Oprosti ampak kaj mu ni jasno...zenske imajo O tudi po 20. dnevu cikla pa pride cez nekaj dni normalna M. Jaz sem nazadnje imela 18. dan pa sem cez 8 dni dobila M. Pa bi po teoriji morala ovulirat okoli 14. dne glede na to da imam izredno tocne M. Tako, da mi je malo smesno da to izjavi G, ki se naj bi spoznal na zensko telo in ve, da ni stroj, ki vedno dela po istem taktu. Zal mi je za policisticne..😞 upam, da se bo dalo tudi v tem primeru kaj postimat, da prideta do svojega 😇. Res pa je, da je moja G samo rekla naj nc ne skrbim in se ne obremenjujem ko sem ji omenila to kratko lutealno. Da vse kar midva rabiva je samo vzpodbuda pa da glede na to da je vse ok in imam redne M, da v 90% potem uspe. Se nisem mislila, da bom to kdaj rekla ampak nestrpno cakam M da se lahko narocim na ta hsg in se zadeve porihtajo (upam). 
Iskrica
Tud ce je malo sencke je upanje. Lahko, da je bolj malo hormona in rabi cas, da se bolj ocitno pokaze. 😉 drzim pesti 😚

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.4.2019 11:33:56   
Sankka
Dežna
Rekel je v smislu, ja krvavitev že je, ni pa M. Ne vem, ampak na steni ima kup nekih diplom za zdravljenje neplodnosti, pa tudi dela ze precej let. Drugace prijazen pa vse, ne vem kaj bi si mislila, a je hujse prejsnji, ki ni nic povedal in komentiral, pa se potem me ni poslusal, pa ni vedel o cem se gre (recimo prisla sem na pregled 3 tedne po splavu (M nastopi 4-6tednov po splavu), ko se nisem imela M, pa je rekel kdaj je bila zadnja M, pa sem rekla takrat 3 mesce nazaj, se pravi ko sem zanosila... je rekel a damo kaj za sprozit, ces ker je ze 3 mesece nisem imela... halo a lezala sem na mizi, da je pogledal, ce se je vse scistilo.. sploh ni bil pri stvari vec, pa je prejsnja leta bil ful fajn), al je ta zdaj ok. Jaz sem imela O v razponu 8-17 dni razlicno. Na videz urejeni cikli na 21-26 dni, znotraj pa svasta. Je pa res da sem enkrat dobla M že 15. dan in tudi to po pravilih naj ne bi bila M. Mogoce res obstajajo krvavitve, ki niso M al kaj. A hormone si ze preverila? Ne vem. Kaksno stimulacijo pa bos dobila? A hsg je kot stimulacija?

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.4.2019 13:27:49   
Mariposa08
Zdravo punce!




Sankka pa res zanimivo to od zdravnika, da je tako to povedal, pa imas redne M zdaj ko jemljes tbl ali si imeka ze prej pred jemanjem tbl redno M? Ker imam tudi jaz PCO  pa brez fertilup tbl ki jih jrmljem M n bi imela redne, zdaj oa tudi kljub temu M niman redne. No upam, da ustimas tako da bo ok. Sem prov razumela, da bos morala tudi ti na hsg preiskavo? 


Dezna se mi zdi, da si ti sprasevala kdo ti napise bolniski stalez, ko gres na hsg, ne vem  jaz sem si takrat, ko sem hotela it na hsg vzela ksr stari dopust 3 dni, ker nisem zelela  v sluzbi razlagat zakaj rabim bolnisko. Mislim pa, dati G napise potrdilo za bolnisko in gres k osebnemo zdravniku, da ti bolnisko odpre s potrdilom od tvojega G. Nisem pa prepricana, je bolje da se pri tvojem G pozanimas. 


Jaz se vedno nimam M, imam obcutek, da bo kmalu prisla, upam pa da he ne bo 😀 ce je do konec tedna res be vi biko bon za vikend delala test, drugace pa ne. Danes jih ze 41 dan, res kar traja, toliko dolgo na M se ne spomnim nazadnje kdaj sem cakala 🙄

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.4.2019 15:51:18   
Dežna
Sankka


Hsg je v bistvu prva preiskava, ki jo bom imela pa upam, da potem ne bo vec treba. Pac pregled prehodnosti jajcevodov in ce je kater zamasen se to naj bi tudi odpravilo. 
Mariposa08
Ok hvala za info. Jaz nimam vec starega dopusta tako da bom mogla kar bolnisko odpret. Bo treba v sluzbi povedat za zadevo ampak bom rekla, da imam poseg in je to to..ostalo jih ne briga 😁 jaz sem danes pa se vnetje mehurja fasala tako da se je super teden zacel 😂 Drugace pa drzim pestiii, da je tokrat uspelo in tud tebe plusek preseneti. 😊

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.4.2019 16:37:02   
K1234
Evo babike jaz sem danes mogla ostat v ambulanti na opazovanju. Krce imam se kr..izcedkov ali krvi pa ni. Sem imela danes drugi ultrazvok in ni videt nicesar.. 6 teden in 3 dan.  ginekologinja je rekla zal ne vidim nosecnosti. Sem v cetrtek dala kri in imela hcg 187 danes pa je 264. Vsi so zgrozeni da je to premalo. Da se ponavafi na ultrazvoku vidi ko je hcg prbl 1000.. naj bi na dva dni dvakratno poskocilo ce bi blo vse ok. Tako da sumijo na izvenmaternicno nosecnost.. cist sm hin in se vseeno upam da se dvigne hormon in je plod v maternici :(

Baje so pa rjavi izcedki ok dokler ni sveze krvi ja.. drzim pesti za vse. 
Mariposa ti pa ze naredi test nevem kak lahko zdrzis :)

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
   RE: Noseča vsak mesec znova
1.4.2019 20:35:27   
lolipop8
K1234

Sm u mislih s tabo in da se ti vse dobro iztece...en topel objemcek od mene

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.4.2019 8:14:06   
Cali90
K1234 nočem te strašiti ali pa ti zbijati upanja vendar ko sem imela IMN sem tudi jaz na začetku imela rjave izcedke. Približno 10 dni sem jih imela, tako občasne potem pa se je vlila sveža kri in bolečina ni popustila. Za hcg pa ne vem koliko je bil, mi niso nikoli nič povedali. Sem pa tudi sama brala, da v začetni nosečnosti rjavi izcedki niso nič hudega in zato nisem šla do ginekologa. Če bi šla prej bi mi mogoče lahko vsaj jajcevod rešili.. upam, da pri tebi ni IMN in, da se vse dobro izteče! 

(odgovor članu lolipop8)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.4.2019 11:27:51   
Sankka
Mariposa, kako lahko zdrzis tako dolgooooo. Držim pesti! Kako dolgo se trudita? Pa meni eni rečejo da imam pco, moj je vedno rekel da ne, nadomestna da imam, zdaj sem menjala G in spet isto, da imam! Ne vem vec. Tudi po uz sem videla tiste krogce okoli jajcnikov, znacilne. Tak da ne vem. Imela sem načeloma redne M, pac od 21 do 26 dni. Se pa je zapletlo, ko sem zacela merit ovulacije pa to. To pa variira od 8-17 dan. Tak da znotraj cikla ocitno nic ne stima. Ce pa ne jemljem estime ali dabrostona po O, potem pa mi cikel sploh ne zdrzi, sem dobila ze 15 dan M. Tak da ocitno nimam to tak urejeno, kot se mi je vedno zdelo.


K1234Joj saj niti ne moremo se veselit ničesar, ker ne vemo kako je s tabo. Upam, da se kljub vsemu izide in da bo vse ok. Ti pošiljam lepe misli, drži se.

(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.4.2019 12:16:06   
K1234
Hvala za vse besede babike..

So me poslali danes domov na dopust v cetrtek moram pa nazaj notri in bo vse znano. Od vceraj na danes je malo narastu hormon ampak ne dovolj tako da se na uz tut ni nic vidlo. Bolecin ni vec krvavim ali izcedkov tudi nimam. Ce se v cetrtek hormon ne poveca bo zgleda da operacija..Ah.. :(

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.4.2019 16:00:17   
Dežna
K1234


Le pogumno naprej..ti posiljam dobre misli, da bo vsaj malo lazje 😘 se vedno obstaja kancek upanja.  Drzi se ! 
🤞🤞💝

(odgovor članu K1234)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.4.2019 17:45:32   
Mariposa08
K1234 drzim pesti, da bo vse dobro 💪🤞😘



Sankka po novem se trudiva ze 1 leto, prej sva imlea vec kot leto dni pavze, pred tem je bilo tudi skoraj eno leto truda in pitem ss. Mah kr zdrzim, ker nimam niti casa razmisljat o tem. Ce do konc tedna ne bo M, naredim test in pa mogla bom k G da sprozi, ceprov imam obcutek da bi M mogla pridet, prsa polna, malo boleca in to crvicrnje, bi ze moglo bit 😀


Mah to pa ree je smotano, da eni praviho da so pco drugi pa da niso. Ce je res, da imas pco potem testi ovulacije niso zanesljivi, tako je meni G rekla. Pokaze ti pozitivno pa ubistvu sploh O ni, kar jesmotano, pa sem tudi imela sluz in spikanje in vse  to pa baje to ni bilo to. 


Kako ste kaj ostale? Kera zdaj ne caka M naslednja 😀 cali kako si ti, ze po O? 😀

(odgovor članu Dežna)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
   RE: Noseča vsak mesec znova
2.4.2019 19:56:36   
Cali90
Jaz sem že en teden po O, ne čakam M naslednji teden v torek. Sem pa ta mesec precej ravnodušna. Ponavadi vecs čas spremljam znake in se mi itak zdi, da jih imam 100 😝 no ta mesec sem se pa odločila, da ne bom tega počela in da bo kar bo. Sem si pa naročila menstrualno skodelico tako, da če pride M bom vsaj to lahko sprobala 😉 ali jo katera uporablja?

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.4.2019 9:34:42   
Sankka
Mariposa aha samo ce zdaj razmisljam bi blo to mozno, da testi niso zanesljivi. Zato je mogoce meni kazalo O pozitiven test dva dni al pa kaj, naj pa bi vrh bil 12 ur. S tem da mi je O gledal tudi z uz, ampak gledal je samo folikel, ki ga potem naslednjic ni vec bilo, ni pa iskal rumenega telesca, ki je zanesljiv pokazatelj O. Ne vem sicer kam bi potem folikel zginil, mogoce je to ko se pri pco potem nalaga ob jajcnik al kaj. Mater saj nisem ginekolog, ce se se sami ne morejo odlocit kaj je in kaj ni. Spet ena nova teorija. Sem pa s clomidom pridelala 3 folikle, tak da upam da bo ta mesec kaj vecja moznost. Jooj upajmo da ne bo tvoje M, me res zanima. :D
Cali jaz imam skodelico, pa so vsi ful hvalili, ko pa sem napisala v google menstrualna skodelica problemi, pa se je izkazalo da nisem edina :D mores si jo prav dat not, ker drugace zna mimo it. Jaz sem se zdaj ze malo navadla, s tem da mali vlozek mam vedno za vsak slucaj. Je pa ful fajn pol tretji cetrti dan, da ni treba teh tamponov skos. Ko malo nastudiras je over all kul :D upam pa, da je ne boš rabila :D


(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.4.2019 10:26:10   
naty1989
K1234

Ojoj sem prebrala vse kar si napisala. Žal mi je da se ti to dogaja in ti pošiljam velikkkk objem, ti zelo želim da bi se že kaj videlo jutri, pa čeprav samo pikica. Držim pesti res za tebe, še meni je težko, ko se človek tako dolgo trudi, potem pa ko končno rata pa to. Ah sej ne vem kaj naj rečem več. Upajmo samo da bo nosečnost in bo vse ok 🙏 🙏 . 

Sankka

Tu ti res ne znam povedat glede tega če je O ali je ni oz.da še G ne ve kako je...možno je, da testi kažejo narobe, možno je tudi da testi zaznajo da bo O, da je nek potencial, ampak mogoče potem do O vseeno ne pride, je prešibka. Jaz ko so mi gledali za O po uz, so videli da O bo v roku 3 dni, potem pa pri naslednjem uz so videli samo če je O bila ali ne. In je bila. Nič ni bilo govora o tem koliko je foliklov in to. Mogoče če ne bi uspelo bi pa bolj podrobno pogledali kaj se pravzaprav dogaja. Mogoče pa bojo pri tebi tudi se malo bolj zavzeli za to kaj se dogaja v resnici, no vsaj upam. Samo traja ful dolgo da pridejo do tega. 

Držim pesti za vse ki čakate M, da je seveda ne dobite in da dobimo naslednjo nosečko  👏 👍.

(odgovor članu Sankka)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.4.2019 12:52:57   
lola85 RR
Punce, pozdravljene🙂

Ne vem, če se me še spomnite, ampak lani poleti/jeseni sem malo cvekala z vami, kot Anonimna. Moja 7.nosecnost in 3.otrocek.Zelela sem vam samo sporočiti, da sem predzadnji dan v februarju rodila našo zlato puncko💗 to, da jo bratca obožujeta verjetno ne rabim posebej pisat, ati je pa cel blažen😁Vsem nosečkam želim čimbolj mirno nosečnost do konca, tiste, ki pa na to se čakate pa verjemite vaše in držim pesti, da kmalu zagledate ta magičen plusek💗

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.4.2019 14:46:25   
Mariposa08
Lola85 seveda se te spomnim 😀

Cestitke za deklico, lepo se cartajta 😘😍😀👏pa javi se se kaj z novickami 😀


Sankka ja smotano je to, ko ne ves ali sploh imas O ali ne in kdaj jo imas. Ti zdaj jemljes klomid, pa te spremlja redno z uz? No to je dobro, ce so folikli, samo naj najrascajo. Ja pri pco je to, da folikel je ze ampak se ne razvije in ne poci, se samo na jajcnik prilepi. 


Cali potem zdaj ze ne cakas M? 😀😀 Drzim pesti, da te menstrualne salice niti rabila ne bos 😀 jaz je nikoli nisem uporabljala ker ze tamponov ne prenesem, jih uporabim samo, ce M dobim ravno ko je kaksna zabava ali kaj takega pa je z vlozkom malo smotano okoli hodit 😁😁

(odgovor članu lola85 RR)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
   RE: Noseča vsak mesec znova
3.4.2019 15:12:58   
Cali90
Ja, še 6 dni me loči, da zvem, kaj bo 🙂 znakov pa sploh nočem nič opazovat. Ta mesec probavam čimbolj odmisliti vse skupaj.

(odgovor članu Mariposa08)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
   RE: Noseča vsak mesec znova
4.4.2019 8:43:54   
Sankka
Mariposa, sem bila prepricana, da so ovulacije in da vse štima, pa ocitno ne. Ja me spremlja na uz, v torek sem bla pa danes se grem. V torek so bili trije potencialni folikli, tak da upam da se ne bodo kam nalepili ampak bodo lepo opravili svojo nalogo :) upam samo, da bo danes videl, ce je vse ok, da ni bila slucajno prevelika doza 2 tableti na dan, ne vem kdaj se to opazi.Tvoje M se kar ni? Wuhuu, to pa ze skoraj nekaj pomeni. Ceprav je filing kot da bo M to nima veze, ko sem bla noseca sem celih 10 tednov imela obcutek, kot da se bo ravno pojavila M pa je ni bilo. Cakamo cakamo, tebe in cali, pa seveda k1234 stiskamo pesti za danasnje izvide.


(odgovor članu Cali90)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?