barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Men ni nč več jasn. Zmer k je Gaja pri tašči al pa pri naših spi po dve uri, doma pa ne Dons je spala od enih do treh, pa jedla je tud tm Mogoče ji pa ne paše taka nadmorska višina , se bo treba preselt. Zdej sva z mojim pojstlo prestavla, upam da pomaga kej, čeprov dvomim. A je možno da recimo če je močno sevanje da jo zdej šele moti, ko je bla pa manjša pa ne To ne vem, zaradi sevanja, ampak glede ješčosti in pridnosti pri drugih v varstvu je bil Andraž enak. Doma ne, pri sestri pa kot angel; spal, jedel Mislim, da so nas siti, ko pa pridejo drugam, ni tiste napetosti in otroc dobesedno zadihajo. Zato pravim, da je vedno dobro izkoristit vsako varstvo, da se tud otrok mal spočije od mame. non stop isto faco gledat , a ni čudn da so tečni. Jutr bo spala pri naših, ker grem jest na roj.dan,moj pa dela 24 ur , No sej ne bo točno tok, do ene polnoči pa zihr me smo tudi tečne, ker moramo doma te kurč.... 4 stene gledat zato pa komi čakamo pomlad . Men je prov pasal dons it od doma pa čeprov sam na kofe pa v trg. ,pa k tašči. Pol sm pa tm visela, da cajt mine Tašča je soseda, v trgovino ne grem ker ni dnara, .... Samo na sprehod, pa še to prehitro mine¸¸¸