Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jaz ga lahko prodam. Se lahko zmeniva preko ZS. Samo popoldne ga moram še doma poiskat. Smo ga pa mogoče vsega skupaj dvakrat napihnili in ravno tolikokrat tudi uporabili
Mi ga imamo, pa je tudi naša rajši, če jo midva drživa - samo vseeno jo vsakič, ko smo v bazenu, dava za en čas v Fredov obroč - tako se sama poganja, pa midva imava malo proste roke za plavanje... pa tudi prej se menda naučijo plavati.
Jaz tudi enega prodam. Smo dobili še enega, ga je kupila moja mami, ker ni vedela, da ga že imamo. Še cena je na škatli (27,12 E), ma ga imamo še od tavelike punce, tako da tega z veseljem prodam. Je pa našo taveliko punco zelo zanimalo kaj je babi kupila, in sploh nismo opazili, da je odprla škatlo. Je pa tako, da ko daš obroč enkrat ven, ne moreš tako dobro na tesno nazaj dat. Zato nismo vračali v trgovino, drugače bi zamenjali za kak drug izdelek.
Zainteresirani pošlite ZS....
Lep dan...
< Sporočilo je popravil yania -- 2.6.2009 8:54:59 >