Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.8.2009 22:36:03
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
Kolumbo, črticaa a mene pa ne bosta povable na kofi
draga urša lih napisat sm ti hotla
kolumba itak,..mam za dm bone,...a ste vi tud še 1 pokc dubile
aja pa od BC sm tud končno dubla,..bomlah mal zapravlala,..sam k nč več nimam,..še za mlek ne,..pa ga majo lih u milerju u akciji,.-..aja dons sm kupla dominiku komplet za v mivko,..a sm mal zgodna
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.8.2009 22:36:57
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa
mi bi se mogle en petek zvečer dobit,..pa ga do konca zažurat,...tko pa nj desci 1x merkajo otroke AMEN
ej mi mamo z mojimi februarčicami 007 vsak let decembra večerjo v praznično okrašeni Ljubljani....žremo do konca in pijemo seveda....deci pridejo sam še na sladico medico al pa kuhančka in taksi...otroke merkajo bake
super pj pa en vikend greš z 007, drug vikend pa z 009
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.8.2009 22:41:41
črticaa
aja dons so bli francozi pr ns na obisku,..joj kok so dominiku luštne cunce kupil,..res za dol padt,... sm jih že za prt dala,..tko da jih pj oj slikam in vm pokažem,.....res so lepe,..zih so ble drage, pa še taga luštnga levčka je dobu sm bla ful vesela
adrian je pa dubu tak čudn flomaster k kr neki pihaš in ne znam razložit,...ne pišeš z nemu ampak pišeš in zgleda k da bi blo s sprejom
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.8.2009 22:43:32
črticaa
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08
črticaa a tvoj ti pa ne more pomagat - finančno mislim
urša jz sm kao v enostarševski družini in bom iztržla vse kar se da,..če lah vsi ostali bom pa še jz,..ker res rabm,...1000eur za 4člansko družino pa res ni velik
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 5.del 28.8.2009 22:46:16
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo
Sm bla učeri HM katastrofa od cot.....bunde zimske puhaste nikakve, volnene kape, pa tist tiger od medveda puja k bi biu že 100 let za žlico....morm u osterajh nujno en dan