Uporabniki na tej temi: nihče
Uporabnik
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:31:07
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se lahko pomenima v petek,ja.Sem ti vedno na voljo Ly, tudi jaz
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:31:20
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ki je zdaj tasa? Pri marčevkah,kolko sem po zadnjih objavah zasledila Najprej nas kur , pol je pa ni. i love you too I mi tebe,seko!
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:31:57
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella pa vi ste nore... jaz še brat ne utegnem, kaj šele sodelovat ... če pa smo komaj na 2.strani Popravek,na 3-ji!
_____________________________ Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega. Lea;3.3.2001 Maks;24.12.2007 Saš;2.4.2009 Teo;8.6.2011
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:32:57
nebo
Se grem jaz z Vitabelo pogovarjat... VITABELA KAJ HUJŠAŠ KAJ, KAJ KAJ KOLESARIŠ???
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:33:04
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se lahko pomenima v petek,ja.Sem ti vedno na voljo Vem ja.
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:33:06
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: vitabella pa vi ste nore... jaz še brat ne utegnem, kaj šele sodelovat ... če pa smo komaj na 2.strani
_____________________________ Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji. "Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:33:16
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ki je zdaj tasa? Pri marčevkah,kolko sem po zadnjih objavah zasledila Najprej nas kur , pol je pa ni. i love you too Me to.
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:34:02
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Se grem jaz z Vitabelo pogovarjat... VITABELA KAJ HUJŠAŠ KAJ, KAJ KAJ KOLESARIŠ??? nebo
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:34:30
arabela*
Pridem....................................................
_____________________________ Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:34:39
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se lahko pomenima v petek,ja.Sem ti vedno na voljo Ly, tudi jaz Saj vem. Se še kera javi.
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:35:13
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Pridem.................................................... Glej da res.
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:35:38
nebo
Kje pa imate Doris zadnje čase??
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:36:34
matcar
Ki pa so ostale spet? Doris že ful pogrešam,pa Elevitko,pa Rino,pa Rubin,pa Sarayo,pa Botrco,pa Marto,pa Vitabello vidim,pa nič ne reče...
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:37:23
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kje pa imate Doris zadnje čase?? Ma ne vem,sem ravno malo prej napisala da jo pogrešam.
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:37:41
nebo
NE MI REČT, DA SEM ZAMUDILA DA SE JE ELEVITKA OGLASILA V TEH DNEH????
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:38:12
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: nebo NE MI REČT, DA SEM ZAMUDILA DA SE JE ELEVITKA OGLASILA V TEH DNEH???? Včeraj,ja.Je kr čvekala z nami,pridna.
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:38:56
nebo
Aja, to pa me veseli in kaj pravi?? Kaj pride v petek na kafe??
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:40:05
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Aja, to pa me veseli in kaj pravi?? Kaj pride v petek na kafe?? Ne vem,najbrž bo ja.Ji bom sms poslala ju3 za vsak slučaj.Malega zgleda zobeki mantrajo fejst,ne spijo ponoči,pa dojit se noče,pa slini se ful,pa tak...
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:42:56
nebo
Ja tako je to pri prvem... , pri drugem je že drugače , pri tretjem sploh več ne zaznavaš ne Matcar, aja pa baje pri četrtem gre vse od začetka
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:43:26
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Gremo dalje.........
_____________________________ Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:46:13
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se lahko pomenima v petek,ja.Sem ti vedno na voljo Ly, tudi jaz jaz tudi, jaz tudi
_____________________________ Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:46:23
ly117
Botrca si se le nam pridružla.
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:46:51
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se lahko pomenima v petek,ja.Sem ti vedno na voljo Ly, tudi jaz jaz tudi, jaz tudi Hvala.
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:47:47
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki pa so ostale spet? Doris že ful pogrešam,pa Elevitko,pa Rino,pa Rubin,pa Sarayo,pa Botrco ,pa Marto,pa Vitabello vidim,pa nič ne reče... botrca je tu in ma vas rada...
RE: Mariborčanke VII.del 25.11.2009 21:48:13
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botrca si se le nam pridružla. če vas nisem folgala brat...
Pojdi na: Izberi forum Forum ----------------------
[Zanositev]
- - Želimo si novega člana
- - Težave z zanositvijo
- - Posvojitev, rejništvo
- - Upamo skupaj
[Nosečnost]
- - Nosečnost in porod
- - Darilni RingaRajini paketi za nosečke
- - Kaj potrebujem za novorojenčka?
- - Porodnišnica
- - Spontani splav
- - Prehrana nosečnic
- - Čvekanje v pričakovanju
- - - - Rodili smo!
- - - - Imena
- - - - Za nosečke dvojčkov, trojčkov, četverčkov
[Dojenček]
- - Novorojenček, dojenček
- - - - Razvoj otroka, razvojna ambulanta
- - - - Povezano starševstvo
- - Darilni RingaRajini paketi za novorojenčke
- - Nedonošenčki
- - - - Čvekanje za starše nedonošenčkov
- - Dojenje in dodajanje
- - Alergija
- - Uvajanje goste hrane
- - Po porodu
- - Starši čvekamo
- - Dvojčki, trojčki, četverčki
- - Vse o pralnih plenicah
[Otrok]
- - Otroci
- - Otroci s posebnimi potrebami
- - Od šolarčka do šolarja
- - Najstnik
- - Otroška oprema
- - Darilni RingaRajini paketi za enoletnike
- - Vzgoja
- - Vrtec in varstvo
- - Prehrana otrok
- - Čvekamo o naših otrocih
- - Migajmo skupaj
- - Otrok v avtu
[Fit nosečnica/mamica]
- - Hujšanje
- - Kje lahko vadim?
- - Vadba po porodu
- - Zdrava prehrana
- - Varna vadba v nosečnosti
[Partnerstvo]
- - Poroka, krst, obletnice ...
- - Družina in partnerski odnosi
- - Spolnost
- - Družinska zakonodaja
- - Finančne dileme starševstva
- - V objemu žalosti
- - Očkov forum
[Družinsko življenje]
- - Izleti in počitnice
- - - - Počitnice na Jadranu
- - - - Gorništvo z otroki
- - - - Kampiranje
- - Ustvarjamo skupaj
- - Igre, izštevanke, pesmice...
- - Gospodinjski nasveti
- - Tehnika
- - Naš vsakdan
- - - - Knjiga, film in glasba
- - - - Čestitke
- - - - Gradnja
- - - - Kupim - prodam
- - - - - - Dobrodelnost
- - Naše zdravje
- - - - Zaščita otrok pred okužbami
- - Kuhajmo skupaj
- - Hišni ljubljenčki
- - - - Živali iščejo nov dom
- - Od rožce do solatke
- - Lepota in moda
[Skupnost RR]
- - O portalu
- - - - FAQ - Pogosto zastavljena vprašanja
- - Eko kotiček
- - Srečanja, družabni dogodki
- - Zbirateljstvo
- - - - Glasovanja
- - Statistika RR
- - Čvekanje ... v tri dni ...
- - - - Zabava
- - Nagradne igre portala RingaRaja
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imena Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kako se znebiti dude?пеперутка16 Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?