Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Kdaj ste oz. bote začela navajat na kahlico? Kak ste se tega lotile oz. se boste?
jaz bom začela naslednje poletje... ker zelo rad leta nagec okoli... in bomo vidli kak nam bo šlo (pove sicer že zdaj ko kaka) vsede se tud na kahlico brez problema na besedo ko mu rečem boš akal na kahlo?-ampak oblečen in sedi max. 5 sekund gor... če ga slečenega posadim gor se dere ko jesihar in niti sekunde
Naša je stara 21.mesecev in je glih v soboto prvič sama lulala v kahlico. V nedeljo je rekla da bo kakala (to stalno pove že lep čas) , ampak ko sem ji prinesla kahlo je rekla, da bo v pleničko. Tak da je nisem niti silila in sem ji dala pleničko gor za 2 min. da se je pokakala. Tak da do pomladi/poletja še počakamo pol pa gasa na misijo brez pleničk.
jaz bom začela naslednje poletje... ker zelo rad leta nagec okoli... in bomo vidli kak nam bo šlo (pove sicer že zdaj ko kaka) vsede se tud na kahlico brez problema na besedo ko mu rečem boš akal na kahlo?-ampak oblečen in sedi max. 5 sekund gor... če ga slečenega posadim gor se dere ko jesihar in niti sekunde
Kolko je zdaj star tvoj pikec?
16 mesecev
rina... jaz sem obroč za torto-pekač, in zvon-beri podstavek in pokrov kupila v metroju v avstriji
tasa... prosim ja ... pa zvon za torto tudi
saj pravim - ČE bo
ja,kaj češ, ziher je ziher T tudi pije s kozarčka, samo ona hoče SAMA, pol pa se tak cela polije drugače pa pije s flaške tudi tak kot tvoj malček, tista z eno luknjico
kahlica - drugače pa imam tudi jaz v namenu jo poleti odvadit od pleničk, če bo ratalo
Tak sem jaz govorila, kaka bom Nika poleti naučila iz kozarčka pit. No, saj zna, ampak flaška je pa flaška in to ona z eno luknjico, da ne bo pomote.
saj pravim - ČE bo
ja,kaj češ, ziher je ziher T tudi pije s kozarčka, samo ona hoče SAMA, pol pa se tak cela polije drugače pa pije s flaške tudi tak kot tvoj malček, tista z eno luknjico
Priznaj, prave face so.
Ko se spomnim kak sem bila jaz pametna, ko še nisem imela Nika - OJOJOJ!
rina... jaz sem obroč za torto-pekač, in zvon-beri podstavek in pokrov kupila v metroju v avstriji
hvala
kje pa kupujete tičino maso?? je res povsod možno kupit 6 kg?!
v naši neposredni bližini baje da res-REMS
zato še jaz nisem delala z njo ker mi je to občutno preveč... ker nimam časa pogosto peči torte (ok letošnji november je bil izjema)
aja ja, saj zato... jaz bi jo tudi nekaj samo rabla, ne pa 6 kg zdaj v dec sem namenila speči kaki 2 ali 3 torte, samo se mi zdi to preveč... se bom mogla znajti drugače