sazi
|
Smo fajn, vse super. Zarja velika punca. V nedeljo ima RD. Govori, komandira, trmari, poje... Obožuje svojega brata in mu krade igrače (najraje ima avte in Carsov in dinozavre - punčkastih igrač se ne pritakne), rada hodi v vrtec. Med vikendom zjutraj prileti v dnevno sobo, se vrže na kavč in pravi, da bo gledala "Juki Pak" - Jurski park ali pa "Debo dobo ti" ali pa "Eeko" - Ledeno dobo tri ali pa enko (torej Ledeno dobo 1). Ima zanimiv izbor za še ne dveletnico . in potem opisuje prizor, ko en strupen dinozaver (dilofozaver) s strupom poškropi negativni lik v filmu: "Divovaver plunu gavo bajabo, Bajaba mazana". Ja, najhuje je to, da je umazan. No, toliko o dinozavrih, ki jih imamo po zaslugi našega petletnika polno hišo (vsaj 20 komadov plastike, kakih 60-80 narisanih - se potem igra s paprički, ki jih prej izreže in pobarva, vsaj 10 knjig na to temo, sestavljanke, okostja, baby dinozavre, ki v vodi zrastejo...). Ko pa sem mu zadnjič kupila pižamo s podobo dinozavra (tako lušno, dinozaver nič kaj napadalen - simpatičen) - me je pa pogledal, kot da bi z lune padla - "Zakaj si mi pa kupla pižamo z dinozavrom?" In jo noče nosit No, sem vam malo zasmetila temo. Se opravičujem. AMpak dejstvo je, da je del teh dinozadvorove zgodbe tudi Zarja.
|