Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 12:51:58
|
|
|
|
rina22
|
Gre katera v torek ob 17h v EP na pustno rajanje z otročki? Pridejo Disneyjevi junaki Gre katera? Da bi se midve zraven uštulile Da ne bi sama hodla...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 12:54:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Gre katera v torek ob 17h v EP na pustno rajanje z otročki? Pridejo Disneyjevi junaki Gre katera? Da bi se midve zraven uštulile Da ne bi sama hodla... Lahko se zmenimo. Sama še sicer nimam planov morem pa še mojega vprašat, kake plane ima on.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 12:56:41
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Gre katera v torek ob 17h v EP na pustno rajanje z otročki? Pridejo Disneyjevi junaki Gre katera? Da bi se midve zraven uštulile Da ne bi sama hodla... Lahko se zmenimo. Sama še sicer nimam planov morem pa še mojega vprašat, kake plane ima on. Če boste šli, pol javi, če želiš Midve bova sami šli, ker moj dela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 13:00:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Drugače pa, jao meni...če me kdo vidi kak hodim po stanovanju - noge komaj premikam. Še na wc se težko vsedem. Tak da, če bom jutri taka, niti pod točko razno ne pridem na kavo. Ne fantaziraj ...jutri boš že lepše krumpala okol...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 13:00:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Gre katera v torek ob 17h v EP na pustno rajanje z otročki? Pridejo Disneyjevi junaki Gre katera? Da bi se midve zraven uštulile Da ne bi sama hodla... Lahko se zmenimo. Sama še sicer nimam planov morem pa še mojega vprašat, kake plane ima on. Če boste šli, pol javi, če želiš Midve bova sami šli, ker moj dela Zmenjeno.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 13:01:10
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Gre katera v torek ob 17h v EP na pustno rajanje z otročki? Pridejo Disneyjevi junaki Gre katera? Da bi se midve zraven uštulile Da ne bi sama hodla... Lahko se zmenimo. Sama še sicer nimam planov morem pa še mojega vprašat, kake plane ima on. Če boste šli, pol javi, če želiš Midve bova sami šli, ker moj dela Rina, jaz bom videla kak moj dela, če je popoldan, se lahko zmenimo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 13:01:45
|
|
|
|
ly117
|
Morem it. Čavči.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 13:02:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Še vse enkrat hvala v Leinem imenu! Katy,najbrž sem jaz najbolj poredna pri naši bajti,vsi ostali pa so angelčki! pa saj to je vedno tak...mamice smo pravi ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 13:02:40
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Morem it. Čavči. naj ti hitro mine
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 13:03:03
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Gre katera v torek ob 17h v EP na pustno rajanje z otročki? Pridejo Disneyjevi junaki Gre katera? Da bi se midve zraven uštulile Da ne bi sama hodla... Lahko se zmenimo. Sama še sicer nimam planov morem pa še mojega vprašat, kake plane ima on. Če boste šli, pol javi, če želiš Midve bova sami šli, ker moj dela Rina, jaz bom videla kak moj dela, če je popoldan, se lahko zmenimo. oki doki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 13:03:11
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Gre katera v torek ob 17h v EP na pustno rajanje z otročki? Pridejo Disneyjevi junaki Gre katera? Da bi se midve zraven uštulile Da ne bi sama hodla... Če bova šli ti sigurno javim!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 13:03:36
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: CoKoLaDa84 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Gre katera v torek ob 17h v EP na pustno rajanje z otročki? Pridejo Disneyjevi junaki Gre katera? Da bi se midve zraven uštulile Da ne bi sama hodla... Če bova šli ti sigurno javim! super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 13:03:52
|
|
|
|
katy83
|
no, tak pokomentirala sem kar sem mislila, T je zaspal, jaz pa grem zraven njega...recimo, da sem si zaslužla, ker sem posesala stanovanje, dala bele cote prat, pa posodo v stroj zložla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 13:09:11
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, tak pokomentirala sem kar sem mislila, T je zaspal, jaz pa grem zraven njega...recimo, da sem si zaslužla, ker sem posesala stanovanje, dala bele cote prat, pa posodo v stroj zložla. seveda si si zaslužila lahki počitek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 16:39:36
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Ojla! Je katera tu? Midve sva pravkar z enega tini-mini sprehoda (beri 20 min). Sva šli v Muellerja po mlečne kašice in v pekarno po čok. rogljičke, krofe in kruh. Njam, se bomo mastili! Drugače sem pa mislila da je zunaj bolj mrzlo. Upam, da se jutri zbudim in bo zunaj sooonček. Če bo vse po sreči, pridrviva mogoče tudi midve z M. na kavo. Bom videla kakšna bo noč in kako dolgo bo zjutraj spala. Jaz bi vas rada čimprej spoznala. Aja,.....drugače pa čakam Keš klic- hahaha!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 17:07:18
|
|
|
|
CoKoLaDa84
|
Nobene nikjer..... ....pa grem. Papa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 18:20:23
|
|
|
|
Lenči_
|
Dan! LEA - VSE NAJBOLJŠE! LY - držim pestke za pogodbo! M. je boljše. Smo bli pri zdravniku in dobili Tobrex. Zdaj samo, da se še tega šmrkavega nosa rešimo... V sob. prazujemo, vendar še ne vem kje Nujno rabim kako idejo kje praznovati! Pogoji: Velik prostor, zmerne cene, dobra hrana, po možnosti tud kakšna igrala za otroke. Je katera bla že v Gurmanskem hramu na Zagrebški? Torto sem ravno naročila v Pohorski kavarni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 20:26:50
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 20:31:06
|
|
|
|
matcar
|
Mi smo vredu priživeli,sicer nismo nekaj praznovali,samo mi smo bili.Sicer sta prišli 2 teti in prinesli darilo,pol pa smo šli še k tašči,ker jo je tam čakalo darilo.Vglavnem,oblečena od pet do glave.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 20:53:34
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:00:27
|
|
|
|
botrca
|
Čer , jem...belo lino lado namazano na kruh in mleko.... . Sacherca hvala za obvestilo .
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:06:05
|
|
|
|
botrca
|
Lenči_ to sem našla: MARIBOR: - Malečnik- picerija Črni baron - Tezno-pizzeria Toscana - Ribičija Horvat, Meljski hrib, imajo igrala in domače živali in srnice. - Moja Pizzerija, igrala+previjalnica+mini sobica za igranje s TV, mizico, možnost risanja, igrače, nastavek za WC v ženskem stranišču, otroške stolčke, otroški pribor(vilice, žliče nože, kozarčki). Pa možnost organiziranja rojstnih dnevov z ali brez animacije - Tota pizzerija v Mercatorju na Pobrežju, v bistvu je Mercatorjeva Lumpi igralnica, ampak je direkt nasproti pizzerije, tako, da imaš malčke pod nazorom. Zunaji vrt neposredno pred zunanjimi ograjenimi igrali centra tako, da se da v miru popiti kavico, kaj pojesti ... - Mlada lipa: majo tobogan, hišico s kuhinjo, pa mizico s stolčki - Europark: igralnica in otroški kotiček - pri Lešniku - na novo narejen ogromen otroški vrt + mini golf - Gostilna pri Anderliču ima igrala trampolin, gugalnico... je pa v Mariboru pri treh ribnikih.
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:08:29
|
|
|
|
Arwenko
|
A za jutri pol velja?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,19.del 3.3.2011 21:09:26
|
|
|
|
botrca
|
Pa to: Arena pod Pohorjem (zunanja igrala) in Astoria v centru mesta (zunanja igrala in notranja igralnica)
|
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?