Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Sem si pa tudi jaz 2 krili kupila in enega imam še od prvič, pač taka da so rahlo čez kolena pa bolj na široko narejena in se prav fajn v njih počutim

, zdaj pa služba. Ampak saj bo teden hitro okoli.
, upam da ni kaj hudo narobe, čeprav zobje me NE bolijo - le dlesni.
in po porodu, ker je hčerka RH+. Meni G nikoli ni nič omenjala o povezavi RHja z krvavitvami
No saj potem sem šla šeenkrat malo počasneje prebrat, pa sem opazila svojo zmoto
res dobro zaščiteni noter. ko pa trebuh zraste, pa boš morala bolj paziti. Mogoče jo poskušaš navaditi, da se vležeš zraven nje in tako zaspi. Zdaj imaš par ,esecev časa, da se navadi
, ker se zobarja tudi jaz bojim in se že psihično pripravljam na možnost vrtanja
. Saj po svoje tudi jaz mislim, da je to le posledica nosečnosti, čeprav so me sosedje ko so me videli zastrašili z mumpsom in ne vem čem še. Ker pa nimam vročine, tudi ne verjamem, da imam mumps, nooo.Ah saj bom kmalu na jasnem.
ne zna še čisto sama zaspati. Odkar se ne dojiva je precej bolje in se ponoči ne prebuja - vendar le če pri meni spi. Zaspi pa le tako, da se zraven nje uležem. Me je tašča že kregala, da tako ne bo šlo. Sploh sedaj ko bom spet s trebuhom in še enim
. Ampak kaj naj....nimam pojma kako jo naučiti zaspati sama in da bi spala celo noč brez prebujanja. Vem pa da bo težko....ah bomo že....verjamem da se bo spremenilo!
Nekaj jih pa je, kolikor smo zadnjič ugotovile
ampak je rekel moj G takrat, naj se ne sekiram in naj ne spreminjam življenja, ker če se v teh 20- tih in nekaj letih nisem okužila, potem ni treba delat panike. Tako da sem potem tisto pomlad jedla tudi regrat in jagode in mačka imamo še vedno
Zato sem že drugi teden na bolniški. Sem cela zelena in samo 2 uri na dan funkcioniram. Sedaj je pa še moj mali sonček (imam dve leti in pol starega sineka) zbolel. Pa tudi moj je cel bogi...Tako da smo trije boščki v hiši...Se sam cartamo in ležimo...
. mahhhhh.....
Potem smo govorile še malo o jedilniku, treba je jest 5x na dan, po malo, kaj pa je ali ni priporočljivo jest pa je napisano v eni knjigici, ki smo jo dobile. No, ta zdravnica/svetovalka je rekla, da imajo tedensko 50 nosečnic. Da so baje zdaj tako znižali kriterije, da že skoraj vsako nosečko pošljejo na to samokontrolo sladkorja. Je rekla, da imajo noro gužvo in premalo ljudi glede na število nosečk. V glavnem, čeprav vem, da to ni tak bav bav, sem se tam počutila, kot da sem sladkorni bolnik najhujše stopnje in bom kmalu umrla