Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Na UZ se je sicer takoj pokazalo, da je z
vse v redu, pa vendar sem mogla ostati notri, kjer so me bolj podrobno spremljali. Krvavitev je prenehala, izcedka tudi ni več, sedaj upam da bo mir. Tudi danes je bilo na UZ vse OK, veliki smo 10,4 cm in že brcamo!
V bolnici sem namreč skoz ležala in sem res lepo občutila včeraj prve brcike! Zdaj pa za ziher!
za srečo!

!
!!no torej lep dan še naprej pa uživajte s svojimi
Vseeno pa pazi nase!
Bogi moj
, tko da bom šla kr domov počivat. Pa še dva tedna do pregleda, k bi šla najrajš kr k eni G, pa tud če morm plačat, sam da mi reče da je vse kul.
za srečo. Jaz že čutim to drugo tromesečje, sem že malo blažena
... Tudi jaz se vcasih trudim kaj dati iz sebe, pa ne gre. Pijem donat, zjutraj jogutre, pa ne pomaga... Bom morala probat s slivami.
. No od včeraj sem spet v službi, sicer ne kaj dosti zagnana, ampak nekako gre. Veseli me to, da smo se premaknili iz mrtve točke in smo začeli aktivno iskat zamenjavo za mojo odsotnost (ki jo btw že komaj in z neizmernim veseljem čakam
). Upam da bomo uspešni...
!
Ampak vseeno komaj čakam, kdaj jo bom začela nositi...Še kakšen teden
vesela, ko sva ga gledala na ekranu in nama je G. razlagal. Jaz bi kar vsak dan hodila k G gledat tale najin cukrček. Moram rečt, da tale najin G je res THE BEST. Ful sva zadovoljna z njim, saj on res skrbi zame in za najino