|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pikice brez vročine?
5.5.2005 13:09:36   
pikala
Našemu so se včeraj pojavili flekci po vratu, ki sem jih namazala kar z Bepanthenom, sem mislila, da je bil moker (od čaja ali potu) in da je od tega. Danes pa ima pikice po celem vratu, hrbtu, trebuščku, tudi pod pleničkami. Vročino mu merim že ene 3-4 dni, ker že od ponedeljka slabo je, ampak je vedno okoli 35-36. Čez praznike smo slabo spali zaradi zobk, ki pa so v torek prilezli ven in je blo malo boljše, od takrat naprej pa to. Se kateri sanja, kaj bi to lahko bilo? Drugače so nam ugotovili tudi preobčutljivost na mleko (2. stopnja), ampak sem do zdaj pazila samo, da nisem jedla mlečnih izdelkov direkt. To, če je v izdelkih mleko, nisem pazila. Mislite, da je krivo to? Ampak od tega je že skoraj mesec in prej ni bilo težav. Hvala za vsakršno pomoč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pikice brez vročine?
5.5.2005 14:17:49   
Vlasta1
Oj! Nebi rada pametovala pa vendar. Nas skoraj dve letnik je dobil norice. Razvijale so se nekako tako. Pri previjanju sem opazila par pikic na trbuhu. Cez dva dni grem rodit. Pazijo ga starsi. Otrok dobi norice tretji dan, ko sem ze v porodnisnici. Vrocino je dobil sele peti dan od pojava prvih pikic. Vedeli pa smo, da so norice v vrtcu.
lp:zmeden2:

(odgovor članu pikala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pikice brez vročine?
5.5.2005 14:19:47   
pikala
Samo Filip je star komaj osem mesecev. A je to mogoče?

(odgovor članu pikala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pikice brez vročine?
5.5.2005 18:47:49   
babylove
Mi imamo pa pikice z vročino, pa tudi iščemo razlog ;).

(odgovor članu pikala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pikice brez vročine?
5.5.2005 19:02:52   
pikala
No, smo šli do pediatra in diagnoza je taka - te pikice in flekci so normalen pojav po prebolenju hujše viroze (mi smo pa mislili, da so zobki ;) ). Ko bodo te pikice minile, je konec bolezni. Na vprašanje, ali je to šesta bolezen, sem pa dobila odgovor, da je to lahko katerakoli bolezen :zmeden: Verjetno me ni čist zastopil, pa se mi ni dalo še spraševat. Sem bla samo vesela, da ni nič hudega in da smo v bistvu s ta hujšega ven.

LP

(odgovor članu pikala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
Spiš med dojenjem? Na to moraš paziti!
Na internetu lahko najdeš veliko napačnih informacij o spanju in dojenju ter o tem, da je to vedno nevarno.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?