|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vecerja
11.12.2004 10:36:24   
melchy
:muca:pozdravljene!prosim pomagajte mi z nasvetom kako naj navadim svojega 7 mesecev starega otroka da bo vecerjal!imamo namrec problem da noce jesti mleka ali pa ga popije v zelo majhnihn kolicinah!tudi ce mu pripravim te hipove kasice poje zelo malo!grozno rad pa ima vse sadne kasice ampak se mi zdi da to ni ravno najboljse za vecerjo!moram vam povedat da smo ga zaceli uvajati na drugo hrano ki mu jo za kosilo pripravimo pa nam vse zavraca ker bi on jedel le sadne kasice!ampak dobro naj je samo da mi je zmanjkalo idej kaj mu naj pripravim za vecerjo,da bo lepo sit sel v pojstlo!ker pa potem nastopi druga tezava da otrocicek noce spat!sploh ne vem kako ga naj pripravimo da mora spat!poizkusala sem za tako da sem ga nosila, pa polozila samo v postelijico, mu prizgala uspavanke itd..ampak nic ne pomaga!bedel bi kolikor je le mogoce!zaspan pa je tako da ne more nic vec samo spat pa noce!!!posim pomagajte mi z vasimi nasveti!!
lep pozdrav in ze vnaprej hvala!!!!!:kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vecerja
11.12.2004 10:50:25   
Anonimen
Zavečerjo je moj nasvet, da mu pač daj tisto kar hoče. Če mu pašejo sadne kašice, naj jih pa je. Se bo že s časom navadil druge hrane. Lea je tudi nekaj časa jedla samo banane. Zdaj pa je vse.

Ali zvečer pred spanjem poskrbiš za vedno enak obred pred spanjem. To otročkom zelo pomaga pri spanju. Da npr. vsak večer ga skopaš, potem prižgeš eno točno določeno glasbo (mi imamo od Avsenika Sladko spančkaj, so res lepe), potem prižgeš le eno majno lučko, da ni presvetlo, pa poskrbiš, da je vse skupaj bolj tiho kot podnevi. To naj bi trajalo kako uro pred spanjem, da se otrok umiri, potem pa lažje zaspi. Ne, da kar naenkrat ugasneš luč in ga daš v posteljo. Seveda ta večerni obred prilagodiš kakor vam paše, važno je, da se stvari ponavljajo vsak večer in da otrok to začne povezovat s spanjem. Recimo jaz ji tisto glasbo prižgem izključno pred spanjem, drugače nikoli. Če pa to že počneš, pa ne pomaga, potem se mi pa ne sanja.

Lp

(odgovor članu melchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   vecerja
11.12.2004 20:56:17   
Pajaca
V hipovo kašico vmešaj še malo sadja. Moja dolgo ni marala teh kaš, ki se mešajo z mlekom, če pa sem dodala še malo sadja je jedla..... tako da ti kar lepo zmešaj, pa bo najbrž jedel.... on bo dobil svoje sadje, ti pa kašo.

Če ma tako rad sadje, mu ga še za kosilo daj..... ali narediš kašico iz bučk in banane.... ker to ne more vsak dan, je pri meni ratal tudi tako, da dobi žlico sadja pa žlico kosila, pa sadje pa kosilo. Moja zelo rada je različno in ji moram velikokrat dajat dve stvari, žlico tega žlico drugega..... pa pač dam, samo da poje tisto kosilce. Saj je vseeno a najprej poje kosilo, pa potem še malo sadja za desert, ali pa če mešaš cel čas kosila....


(odgovor članu melchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?