|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zadnji meseci
24.3.2005 13:20:06   
Udb
Sicer sem še na začetku (rok imam sredi oktobra), ampak me zanima nekaj o koncu nosečnosti. Namreč septembra bi rada še hodila v šolo! Problem se mi zdi vožnja iz Nm v Lj - 2x tedensko. A mislite da bo to problem - seveda ob domnevi, da bo drugače vse v redu!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   zadnji meseci
24.3.2005 13:30:05   
fricka
Težko je posplošit. Jaz sem v 34. tednu in moje razploženje niha iz dneva v dan. Kakšen dan je vse super, naslednji pa komaj živim. Vožnja mi načeloma ne dela problemov, samo sama ne vozim več rada.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   zadnji meseci
24.3.2005 14:29:26   
Anonimen
Jaz sem bila praktično do poroda zmožna vse opravljat, le hitro sem se utrudila. Če boš imela voljo in ne nekih posebnih zdravstvenih težav, potem ne vidim problema.

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   zadnji meseci
24.3.2005 15:26:39   
Arwen
Drugače ni problema, samo boš videla, da ti bo zadnji mesec hodilo po glavi samo še to, kaj moraš vse še postoriti in pripraviti za dojenčka. Zase vem, da nimam niti volje niti želje misliti na kaj drugega kot na mojega :angel:. Srečno! T.36t:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   zadnji meseci
24.3.2005 17:48:02   
mammy26
evo tudi moje razpoloženje v začetku osmega meseca je bol tko tko. enkrat super drugič slabše. Ker pa je to že tretja nosečnost, pa že tako vse poznam kaj me čaka sedaj proti koncu. Čeprav sem zelo gibčna in delam še popolnoma vse, že imam počasi vsega dovolj in komaj čakam da dobimo štručko. Potem bodo vse te tegobe pozabljene.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   zadnji meseci
24.3.2005 19:12:02   
Naja31
Evo se ena tik pred koncem :bravo:
Meni je zdaj vse grozno naporno. Komaj se naokoli premikam, vse kosti me bolijo, grozno sem utrujena. Zdaj se ne spomnim tocno kdaj mi je tako ocutno zmanjkalo energije, ampak mislim,da se je nekje z zacetkom porodniske tudi zmanjsala moja sposobnost vandranja naokoli.

Lp, Naja

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   zadnji meseci
28.3.2005 21:17:15   
SU
Jaz sem se tja do 34. tedna še vozila v službo z avtom. Sicer mi ni blo panike, samo ko sem enkrat ostala doma, pa mi je prav muka kamorkoli, na daljšo vožnjo (pa ne vozim več sama). In se strinjam z vsemi, ki so napisale, da kakšen dan bi gore premikala, kakšen dan pa zmorem samo spati, jesti in spati... Zadnji mesec raje počivaj, če se bo dalo, likaj za dojenčka, misli na dojenčka in se psihično in fizično pripravljaj na porod. LP, Saša(38,1/7)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...





sindarin

Poznate kakšnega slovenskega proizvajalca igrač?

da (56%)

ne (44%)


Število vseh glasov: 173

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!