|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MAČKE 17.dan (B)
17.9.2006 8:12:22   
AKŠ
jutro....

mi smo že vstali.....pa tako bi še pasalo malo dremat, a mi mala biba ne pusti......

ja sedajle si bom prvošla kavo in naktarino

za kosilo bo: juha, meso, zelenjavna priloga in solata

za včerjo pa hrenovke



_____________________________

Opazujem te,kako mirno spiš,te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele,ko tvoja dlan leži v moji,opazim,kako zares majhna si.Tako si majhna-pomeniš pa mi ves svet.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MAČKE 17.dan (B)
17.9.2006 8:24:17   
dory
Jutro :)

evo mene je spet prehitela Muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in sem si nardila malo B zajtrka...za kosilo bo juhca pa pecenka&kuhana zelenjava, za vecerjo pa pomoje solata z jajcem ali v skrajni sili le kozarec mleka :)

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: MAČKE 17.dan (B)
17.9.2006 9:34:41   
bamby





Po včerajšnjem delovnem dnevu, kateri je bil zvečer jedilnik čisto mimo (kos sveže pečenega kruha z mortadelo user posted image ), se bom danes odpovedala zajtrku. Sem vseeno spila 3dcl donata in kavo z mlekom. Brez zajtrka načrtujem tudi zaradi tega, ker gremo danes na RD moje mame in vem, da bo danes itak kosilo neprimerno dieti. Bom pa vseeno poiskušala jesti le v manjših količinah. Večerje se bom pa verjetno tudi odpovedala, razen če ne bo prevelike lakote. Drugače pa si bom privoščila le solato (v skrajni sili).

Lep dan user posted image !




 

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: MAČKE 17.dan (B)
17.9.2006 10:41:59   
KATI321
Zdravo vse. V petek sem se hvalila, kako bom jedla pico, katero speče moj sin, pa ni bilo iz tega nič. Ostalo je je le toliko, da sem jo poizkusila. Jo je pa včeraj hotel jest mož, tako da sem se tudi jaz pregrešila in pojedla za kosilo, je pa res da potem do večera le še eno banano. Prekrški tudi morajo biti drugače bi obupali.

Danes bom pa jedla meso in skledo solate, pol hektolitra kave (drugače je spijem cel hektoliter) vode pa tako toliko, da se bojim kaj bo ko bomo dobili račun.

Zanima me če ima še katera druge probleme z želodcem in glavoboli. Želodec me boli tako, da sem pristala na tabletah.

LP in čimmanj deževen dan.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: MAČKE 17.dan (B)
17.9.2006 11:10:02   
bumerang
Ne, jaz nimam teh problemov mi pa hrana ne diši čeprav sem lačna. Mi ne diši v smislu tistega kar bi tisti dan morala jesti in si želim tisto česar ne bi smela. Ko naslednji dan lahko, mi spet ne leži. Po moje je krivda v tem, da sem prejšji teden zamenjala dneve zaradi enega večjega družinskega praznovanja in potem se mi je ritem zabrkal. Pri prvi seriji te diete nisem imela problemov.

Danes sem pojedla že dve banani, kasneje eno nektarino in pest bučnih semen, za kosilo pa bo popečen por s sirom in sir na solati, za večerjo pa verjetno tudi sir s solato.
Pa upam, da se spet vrnem v stare tire.

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu KATI321)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: MAČKE 17.dan (B)
17.9.2006 19:26:02   
katis
Ojla mačkice!

Jaz sem morala včeraj vitaminski dan spremenit v beljakovinskega, ker sem bila nepredvideno povabljena na rojstni dan in je tam bilo najlažje potem jest beljakovine (čevapčiči, pečen piščanec ter paradižnik), pila sem le radensko. Torto so mi pa zavili za domov (čeprav je bila skutina) in me bo počakala do torka. Jo že komaj čakam. Še dobro, da je zavita v alu folijo, da ne vidim ves čas na krožnik, vsakič, ko odprem hladilnik user posted image user posted image user posted image

Danes je B dan po planu:
Z: 2 jabolki
M: košček suhe salame s sirom ter 1 jogurt z lanenimi semeni (sem bila nujno potrebna še nečesa konkretnega ob 12:00, saj sem vedal, da bo do kosila še dalečuser posted image )
K: goveja juhica (čista), meso iz juhe, hren ter kuhana zelenjava (korenje, por, koleraba)
V: grem zdajle kuhat piiščanca v smetanovi omaki - bom sama čisto malo omakce zravenuser posted image . Komaj čakam.

Sem pa imela danes hudo vzpodbuden pogovor z mami - ona bi namreč tudi rada shujšala in je hujšala v spomladanski rundi, le da se ni javljala zraven. Nas pa bere že ves čas od marca. Želi si shujšati in ji je uspelo sklatit 7 kilc, sedaj pa stoji in cepeta na mestu ij je zato seveda zelo žalostnauser posted image . In kar nekako ne more se spet spravit naprej. ZAto sem jo bodrila - user posted image  GO MAMI user posted image .
Ona rabi vsakodnevno podporo, tule pri nas pa nekako ne piše, ker si ni najbolj domača z internetom, prebere pa še. Zato sem ji predlagal, da si piše v en zvezek svoja občutja in da potem na tak način sledi spremembam pri sebi. In vem, da ji bo tako laže, ker bodo njene misli ostale samo njej, saj je pogosto preveč sramežljiva, da bi se razgalila pred svetom. Zato pravim, MAMI, JAZ VERJAMEM, DA TI BO USPELO, LE ŽELETI SI MORAŠ TEGA DOVOLJ. IN VERJETI V SVOJ USPEH TER SE NE PUSTITI, DA TE MAJHEN NEUSPEH SPRAVI IZ TIRA. NE BODI NEPOTRPEŽLJIVA. IN USPELO TI BO...user posted image  VERJAMEM VATE!

Sem morala tole zapisati tule, ker ni dovolj, da ji tole samo povem.
MAMI, RADA TE IMAM NE GLEDE NA KILOGRAME, A SI ŽELIM, DA TI USPE TAKO ZARADI TVOJEGA ZDRAVJA KOT TUDI ZARADI TVOJEGA DOJEMANJA SEBE!

Pa veliko uspeha vsem skupaj, uspelo nam bo na tak ali drugačen način! Vem...

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: MAČKE 17.dan (B)
18.9.2006 7:16:49   
njelci
fulll lepo katis...tudi jst ji želim da ji bi uspelo in s tako spodbudo ji gotovo bo...je pa res kar pravi katis najpomembnejše je da se odločiš shujšat zaradi sebe in ne zaradi drugih, le takrat bo to zares uspešno in zadovoljstvo še večje...

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?