|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine
5.5.2006 18:54:22   
ribica.
Rodila sem pred štirimi dnevi in imam zelo zelo boleče šive, da o hemeroidih sploh ne bi zgubljala besed, saj imam dobesedno "jajce" med ritnicama. boli pa tako, da ne morem niti ležet, kaj šele, stati hoditi ali sedeti. Ima katera podobne izkušnje oz.kako rešiti zadevo? Saj vem,da rabim čas, vendar tole ne bo kr hitro šlo nazaj, je preveliko. Čist sem boga.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine
5.5.2006 19:11:19   
Anonimen
O bogica, no. A Hädenso poznaš? To je krema za hemeroide, ki hladi in krči žile. Naj ti jo priskrbijo. Upam, da se zdaj že dobi pri nas. Drugače pa mamice z bolečimi šivi prisegajo na otroški plavalni obroč, da na njem lahko sedijo.

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: bolečine
5.5.2006 19:17:54   
trdozimc
Čestitke za porod!user posted image
Za boleče šive je najboljši res plavalni obroč pod tazadnjo, pa lekadoli - te lahko ješ tudi če dojiš. Proti hemoroidom pa kremice (vprašaj v lekarni) in pa ledeni obkladki (preverjeno!): ledene kocke zaviješ v plastično vrečko pa malo gaze ali plenico okoli in na boleče mesto. Čimprejšnje okrevanje!

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: bolečine
5.5.2006 19:28:10   
Anonimen
O, kako dobro tole poznam user posted image  Mi je bilo en mesec po porodu veliko huje kot med samim porodom. Sem veliko lažje rodila kot potem kakala. Čisto sranje.

Ja, kot rečeno: krema proti hemoroidom, lahko tudi Modolex, brez recepta v lekarni, rito umivat z mrzlo vodo, kar tuš našopat v hemeroid, da ga malo stisne pa potem fino obrisat oz. kar sfenirat zaradi šivov. Šive pa tudi splakovat po vsakem lulanju in sfenirat. Saj sami šivi bodo šli hitro nazaj, hemiči so večja nadloga. Ampak bo. Pa pazi na prehtano, da boš čimbolj mehko kakala, se pravi veliko vode, polnozrnat kruh in testenine, na tešče kivi ali pa stinsjeno pomarančo in grenivko, nno, zdaj je to malo komplicirano, če dojiš, ampak probaj, saj otrok se mora navaditi na vse. Mislim, da en kivi ne bi smel škodovati, pa ga pojej takoj po prvem jutranjem podoju, da gre do naslednjega že ven iz mleka.

Za sedet res pomaga šlauf, kaj več ti pa ne znam svetovati.

Mogoče v tolažbo še to: jaz sem se s tako ritjo in šivi 4. dan po porodu peljala v LJ, ker je moral mali nujno na pregled. Sedela sem postrani in stiskala zobe.

(odgovor članu trdozimc)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: bolečine
5.5.2006 21:52:04   
lelaval
Hemeroidov sicer nisem imela, boleče in vnete šive pa. Mazala sem si jih s šentjanževim oljem - po vsakem tuširanju.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: bolečine
5.5.2006 22:27:59   
kati*
glede hemeroidov ti ne znam svetovati

glede šivov. Men je blo tud tako da sem kar jokala , da bi šla raje še enkrat rodit. Mene je začelo 5. dan po porodu šele blazno bolet in je bolelo vedno bolj namesto vedno manj. Obroč itak rabiš, poješ lahko 4 Lekadole/dan, jaz sem se tuširala tud po 5x na dan - mlačen ali rahlo hladen tuš in potem ležat na posteljo in hladit ter osušit na zraku (men je to zelo dobro delo). Pa preveri če nimaš morda kako modrico - v tem primeru maži z Lokohepanom. Po mazanju 3 dni sem bila ko prerojena user posted image .

_____________________________

lp, K

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: bolečine
5.5.2006 23:23:12   
Anonimen
Žal ne vem nič kar prida svetovat user posted image
mene šivi niso boleli,pa sem jih imela ogromno.že isti dan sem lahko sedela,skakala skratka vse.
ko se greš stuširat si daj mlačno vodo oz. bolj hladno ,to je malce pomagalo moji prijateljici.
lekadol lahko vzameš,več pa ne vem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: bolečine
6.5.2006 23:00:01   
jasnica
Mene so šivi 10 dni full boleli, potem pa vsak dan manj.

Hemeroidi... ne vem kdaj bo kaj bolje. Vsakič ko sem na wc-ju mislim da spet rojevam!


_____________________________

Rebeka je najlepše kar se mi je zgodilo v življenju!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?