Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
uhani - kam za luknjice 19.4.2009 20:47:51
|
|
|
|
anarabarbara
|
Pri 32 letih bi si rada preluknjala ušesa, pa me zanima, če katera ve, kje to delajo kvalitetno, kakšen je postopek, koliko časa traja, da se zaceli... A si je dala katera delat luknjice pri taki pozni starosti, če je imela katera komplikacije Hvala vnaprej za odgovore!!
|
|
RE: uhani - kam za luknjice 19.4.2009 21:01:23
|
|
|
|
Felicita
|
moja mami pri 35ih. vsekakor pojdi k zlatarju, sicer pa zna bolet in mami se je celilo precej dolgo... skoraj leto da se je čisto zaprlo in je dala lahko katerekoli uhane notr. sicer pa je treba luknje redno čistit in 'vzdrževat', vsaj na začetku. p.s.: sicer dvomim da je 'obnašanje' lukenj kaj odvisno od starosti... bolj od vsakega posameznika.
< Sporočilo je popravil Felicita -- 19.4.2009 21:05:36 >
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: uhani - kam za luknjice 19.4.2009 21:16:25
|
|
|
|
melanija
|
Jaz sem si jih naredila še ene zraven prvotnih lani. Malo zaboli, ma ni panike. Medicinske uhane imaš potem 3 tedne, po treh tednih si daš noter svoje. Jaz sem si jih samo včasih z fiziološko namočila, predvsem prvi teden, potem pa ne več. Luknje pa me niso bolele več po 14 dneh.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.