Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 9:19:39
|
|
|
|
kaya2007
|
nič od tega čakam, da se tamala zbudi, pol pa šibamo na kavo, na kosilo, na izlet...sam da nismo doma
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 9:20:55
|
|
|
|
Kerensa*
|
Kakšen določen cilj?
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 9:25:36
|
|
|
|
benika
|
O glej jo no, zgubljeno dušo. Kam te bo pa Kamikaza peljal danes?
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 9:26:07
|
|
|
|
kaya2007
|
ma ne, nimam nobene posebne ideje..malo sem o bistri razmišljala. kakšen predlog?
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 9:27:32
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Kam te bo pa Kamikaza peljal danes? Upam, da nikamor, ker imam lenoritis. IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 kakšen predlog? Obala - če ni premraz?
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 9:28:05
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz tudi ne kuham danes. smo se k tasci povabili. drugac pa: jap, kerensa. nedelje mam rezervirane za stedilnik pa govejo juhco!uno tapravo, domaco. boze nedaj, da je ne bi bilo!
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 9:29:05
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute jap, kerensa. nedelje mam rezervirane za stedilnik pa govejo juhco!uno tapravo, domaco. boze nedaj, da je ne bi bilo! Kaj pa bi se zgodilo, če je ne bi bilo?
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 9:56:13
|
|
|
|
Anonimen
|
ne sme je ne bit! ne. nic, samo smo vsi tako navajeni na to zupo, da je kr avtomatsko.ce je pa ne bi blo, pa pac...
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 9:58:41
|
|
|
|
matejchy
|
Js sm pa zjutraj lepo ka maši šla, a ostale pa ob nedeljah nič k maši? No zdej pa šibam malo k sosedi na kavico. Pol bo pa tak kosilo. Pa lepo nedeljo želim vsem.
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 10:00:24
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy a ostale pa ob nedeljah nič k maši? Ateisti nismo za v cerkev.
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 10:03:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy a ostale pa ob nedeljah nič k maši? hec! ne, mi ne hodimo k masi.
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 10:04:54
|
|
|
|
matejchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: matejchy a ostale pa ob nedeljah nič k maši? Ateisti nismo za v cerkev. Nisem misla glih tebe, zate vem da ne hodiš, sam ostale pa tud nič kaj ne hodijo, al se pa motim.
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 10:15:13
|
|
|
|
zvesta
|
jaz sem mašo danes prezombirala... čakam, da me mine slabost, da lahko grem v šoping za spodnje majice za malega...
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 11:16:49
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchy Js sm pa zjutraj lepo ka maši šla, a ostale pa ob nedeljah nič k maši? No zdej pa šibam malo k sosedi na kavico. Pol bo pa tak kosilo. Pa lepo nedeljo želim vsem. Ne.
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 11:39:57
|
|
|
|
srki
|
Jaz sem zadnje čase tako ali tako povsod bolj malo. Kuha mami, nekaj sem sicer priskočila na pomoč, da nimam glih slabe vesti . K maši pa nisem šla že kar lep čas, v OŠ redno, potem čedalje manj. Če ne veste kam, pa pridte kaj na Ribnški smin .
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 12:17:14
|
|
|
|
matejchy
|
Ja kaj pa tiste, ki imate otroke in ste verne jih ne pošiljate k verouku in maši, al jih pustite kr same. Ko so že enkrat večji je razumljivo da lahko grejo sami peš, sam v 1. pa 2. razredu bi pa mogli starši it zram.
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 6.9.2009 13:33:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* ... al' sam' pr' štedilniku stojite in goveje župce kuhate? Seveda. Pecem se jabolcni strudel. Delam tenstan krompir. Da sem bila na obeh masah, ni treba ponavljat. Se je nabralo grehov cez poletje.
|
|
|
|
RE: A tle še kdo čveka ob nedeljah... 8.9.2009 10:49:11
|
|
|
|
srki
|
Pa si dobila odvezo Matejchy, mogoče gredo pa s starimi starši.
|
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?