|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A razsaja spet kaka viroza
13.2.2006 10:04:16   
timoteja
Letošnja zima nas bo pokončala.Lani konec novembra je imala naša deklica privč virozo (podobno rota virusu), z drisko en teden, vendar sva se zaradi vsega truda glede hrane in pitja izognile bolnici. Pred pribl. 14 dni je zopet razsajala neka podobna "viroza", vendar je imela drisko le pribl. 3 dni in se ji je ustavilo. No, v petek dopoldan pa je imela v vrtcu zopet redko blato - sicer čez vikend ni pogosto kakala, vendar redko, pa tudi jedla ni prav veliko. In zdaj me tole že vse skupaj jezi oz.skrbi. A zopet razsaja kaj v zraku, al je morebiti kaj druga? Drugače je mala dobrovoljna, razpoložena, nič kaj utrujena, samo "rita gaja" , tako pravi ona. Kaj mislite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A razsaja spet kaka viroza
13.2.2006 10:31:35   
corfu
Če, je malo dobro razpoložena in ogromno pije, mora veliko piti user posted image jaz ne bi zaganjala neke panike, če pa se bo vseskupaj vleklo in bo imela še kar naprej drisko pa jo pelji pokazat, vsaj jaz bi jo!

Srečno!

_____________________________

Uživaj življenje...

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: A razsaja spet kaka viroza
13.2.2006 14:29:08   
lelaval
Ja, ptičja gripa. user posted image  Se šalim.
Kot ti je napisala že Cofu - če je dobro razpoložena in nima vročine, predvsem pa, da vsaj pije, bo morda minilo, če pa se še par dni vleče, pa jo le pojdi pokazat.

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?