|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mallorca - je bil kdo?
27.6.2008 11:01:36   
Anonimen
Mal me zanima kam se splača it, kaj je za pogledat..... Vse skratka. user posted image

aja, pa še to: šli bi čisto sami, v lastni režiji, s trajektom. 

< Sporočilo je popravil biba12 -- 27.6.2008 11:05:06 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: mallorca - je bil kdo?
27.6.2008 16:07:09   
nu_tella
Ojla!

Jaz sem bila s sestro kakih 5 let nazaj (jao kaj čas teče user posted image )

Uglavenm mi 2 sva ble nastanjene v enmu hotelu desno od glavnega mesta. Če z morja gledaš proti glavnemu mestu ;)) Sori sam ne spomnem se več imen. Plaža je bla peščena in toplo za popi.... Tako da sva mi2 večali manj časa preživele na izletih z agencijo in v lastni režiji. Vzeli sva LP al en vodič v knjižnici in se okoli furali z avtobusi. Za pogledat
- izdelava perl (mislim da imajo samo črne? - ni blo neki full. Skozi steklo gledaš delavke k delajo pol pa seveda treba skozi trgovino...)
- neka podzemna Kraška jama kjer imaš na koncu koncert + z ladjico te odpeljejo nazaj do vhoda (to je zelo vredu, v kolkor odmislis slikanje bednih turistov, ki je seveda prepovedano, ampak tega noben očitno ne razume?!?! user posted image )
- potem so nas peljeli še v eno vas, kjer je bil nek akvarij oz. več malih akvarijev po steni z nekimi poebnimi ribicami. Mislim da niti ni bil namen tega postanka ogled akvarija ampak kosilo... Tega se ne spomnem preveč.
To mislim da je bilo v okviru enega ali 2 izletov.

Potem sva mi2 šle malo po glavnem mestu se sprehajat. Imaš full cerkev, pa šopinga... tko je kr veliko. Povezave z busi so redne.

Najbolj super je blo pa ko sva šle na izlet z "enotirno železnico". Res z enim full starim vlakcem se povzpneš v eno idilično vasico. Mal je blo končno bolj mraz ;)  Lahko greš tudi nazaj z železnico. Mi2 sva šle z busom. Ne vem več točno zakaj. Mogoče smo se še kje vstavle al ne vem. Al nek prelaz je tam k so bli res hudi ovinki pa tuneli. Razen pazte pa mejte vedno dolge rokave sabo ker klime pa šopajo ko norci user posted image

Uglavnem če pozabim da sem šla se ke kopat mi je blo thebest. Mivkasta plaža pa meni ne potegne preveč na žalost :(  Pa še čisto bela sem tako da ni to zame. Senčnikov pa, vsaj na našem delu ni bilo za najet.

Zvečer pa je bil ta del znan po žurkah. Res. Žur pr žuru. Lokal pr lokalu.

Je pa še full za vidt na Mallorci. Vem da so še ene super plaže. Ima kar neki slavnih hiše na tem otoku ;)

Mi2 sva šle z Atlasom. Ker ni nobena Slo agencija organizirala za it tja. Šle sva z letalom. Kako je pa s povezavami s kopnega pa ne vem.

Torej za vidt dosti. Plaže pa baje full lepe po otoku. Tako da se Palmi mogoče izogibat, kar se kopanja tiče ;)

Joj kolk sem se razpisala. Bi blo kar za ponovit to Mallorco. Čeprav sem slišala da plaže so še full bolj hude na sosednjem otoku - Menorki. Uživite.


_____________________________

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: mallorca - je bil kdo?
27.6.2008 16:19:43   
AinB
Se kar podpišem pod zgornji post!
Midva sva bila pred 2 leti. Izletov imaš malo morje, pa tudi tako je zelo veliko za videt, tudi če si fen narave (krasne azurne plaže, jame, ...).
Zmajske jame - ki so bile zgoraj omenjene so nepozabne. Pa koncert klasične glasbe, ki ga glasbeniki odigrajo kar v čolničkih na vodi. Hudo!
Tovarna perl - sva kar zunaj počakala, ker naju to ni ravno zanimalo.
"Muzej" z izdelki iz lesa oljke - krasne stvari. Kar drago, ne vem več če sva sploh kaj kupila.
Splošni napotki - obvetno najeti sef (kradejo ko srake), kava je za en klinc (sva kupovala Nescafe v konzervicah v trgovini), hrana me ni impresionirala (vse ala fast food), niti pod razno ne kupuj sladoleda na kepice (čeprav je mandljev tamkajšnja specialiteta), ...
P.S.: Če si samska al pa tut ne, so policaji, ki jih je malo morje povsod, vredni ogleda user posted image .user posted image

(odgovor članu nu_tella)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: mallorca - je bil kdo?
27.6.2008 22:23:25   
nu_tella
AinB hvala da si dopolnila moj post z imeni znamenitosti ;)

Točno to glede hrane sem hotla še napisat pa mi je potem ušlo, ker se mi je  mudilo. Mi2 sva imele polpenzjon. Mislim da je blo to edinič k sem ga mela na dopustu. Hrana bljak!!! Tko da mi2 sva ble bl na sendvičih in jogutih in tunah ;) ampak to lahko počneš pr 18h ne pa z otroci :( Tko da glede tega ti ne znam svetovat.

Kr se pa kraj tiče. Sem že pozabla. Full opozarjajo na neke stave naulici.
Tipo da ma tip 3 kozarčke, jih premeše in ugotovi v katerem kozarčku je kocka. Itak 1. je to namen da izgubiš. Ker so taki profiji da nikoli ne ne uganeš. 2. na ljudi ki se okol naberejo pa prežijo pajdaši, ki poberejo kar se zmisliš iz žepov in ruckov in ja 3. to je prepovedano in ko se pojavi policaj sam spiz...o ... tko da ja to pazit. Pa jaz se neomejene gužve spomnem. Tko da kej za prvezat otroke če so majhni user posted image


_____________________________

Ce te nekdo ne ljubi na nacin, kot si zelis ti, se ne pomeni, da te ne ljubi z vsem, kar zna.

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: mallorca - je bil kdo?
1.7.2008 13:01:49   
Anonimen
Hvala obema.user posted image

(odgovor članu nu_tella)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: mallorca - je bil kdo?
5.7.2008 23:36:09   
Muca83
Jaz sem tudi bila s prijateljico pred 3 leti. Tudi v tem kraju, ki je desno od glavnega mesta, če gledaš z morja user posted image Arenal al nekaj takega. Je pa tako kot so punce opisale, ampak jaz sem si šla ogledat samo glavno mesto in Marineland (imajo šov z delfini, morskimi levi in papigami pa druge morske živali v akvarijih vidiš), vse v lastni režiji z javnimi busi. Mi je šlo pa ful na živce zvečer, ko sva se sprehajale ob plaži in je tam tisoč lokalov, pred vsakim pa eden, ki vabi noter in so bili ti tipi ful nadležni. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





1. HIGHLANDER Pohodniški dan z gosti
HIGHLANDER je največja veriga večdnevnih pohodniških dogodkov na svetu. V nedeljo, 19. maja 2024 pa v Sloveniji organizi...
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?