|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Primorke-nekaj vprašanj...
19.5.2006 14:10:44   
Anonimen
Hej,Hoj!
V juniju,natančneje 23.6,načrtujemo z faksom izlet v Izolo,kjer si bomo ogledali tud visoko šolo za zdravstvo.Ker mamo potem na razpolago cel dan,bi ga radi izkoristili za spoznavanje obale,za zabavo,pa morda tud za kopanje.En del študentov(pribljižno 10),bi nas ob morju tud prenočilo,za dan ali dva,in bi se šele potem vračali nazaj.Na obalo bomo prišli z busom,tiste,ki pa osatnemo doli,pa se bomo najvrjetneje vračale nazaj z vlakom.

Zdaj pa,primorke,z idejami na plan...
*kaj si splača pogledat na obali?Kaj posebno priporočate?
*kje so fajn kraji za kopanje?
*kje nudijo dobre,predvsem pa poceni prenočitve,primerne za študentski žep?

Vsak vas nasvet,ne glede na vsebino,je dobrodošel.

Jaz se že nezansko veselim tega izleta v bolj južne kraje.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Primorke-nekaj vprašanj...
19.5.2006 22:52:21   
* Mateja *
Dost ni za videt, vsaj za moje pojme ne. Pejte v Potrorož, tam je za se kopat, pa trgovine. V Kopru je tud kopališče,  v Žusterni je tud notranji bazen, v Ankaranu se bi verjetno tud kaj našlo, za druga mesta pa ne vem,.. pa kakšna stara cerkev, pa trgi, pa mal se lahko med ladjami šetate.  Bone si lahko kupite na ŠOUP- u v Kopru. Menda je za prespat  bolj poceni varjanta dijaški dom Koper za druge pa ne vem.
Sicer nisem doma z Obale, sem pa šudirala dol in me razen tega, da je morje ni preveč fasciniralo. ja pa žuri so v Portorožu v Hinikeniu, pa v Kopru po nekih manjših betulah. Več pa ne znam povedat, morda se kaka domačinka oglasi!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...




portal 24ur.com
mamamajča

Kaj najpogosteje pogledate na spletnem portalu

vreme (27%)

politiko (2%)

novice iz SLO (25%)

črno kroniko (13%)

trače (10%)

ne obiskujem tega portala (23%)


Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!