|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   1x na teden
15.9.2004 10:21:36   
p@tricij@
živjo,;)
moja pikica:roza: je stara 2 meseca in se polno dojima. imama pa problem z kakanem. kaka samo 1x na teden in še to takrat ko ji dam sladki kamelični čaj. ali se vašim dojenčkom tudi to dogaja?
sem spraševala patronažno sestro in je rekla dan ni panike, ker dojeni otroci kakajo manj pogosto kot pa tisti, ki imajo nadomestke.
mislite da tudi jaz bi morala ukiniti čokolado? da ji ta škodi?
hvala za odgovore.
patricija:sloncek:
P.S. kako pa naj pripnem slikico moje pikice mikice, ne mislim v album ampak tako da se zmeraj vidi?:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   1x na teden
15.9.2004 10:30:19   
Anonimen
Patricija, dojeni dojenčki kakajo zelo zelo različno. V šoli za starše so nam povedali, da je normalno, če ne kakajo tudi po teden dni. Glede čokolade: ker moj David kaka kot račka (vsakič je plenička pokakana, ko ga previjam) in sem nekaj časa pojedla veliko čokolade, pa ni bilo nič drugače, mislim, da ne vpliva na njegovo prebavo. Je pa res, da je vsak otrok drugačen in da na ene nekaj vpliva, na druge pa ne. Poskusi nekaj časa brez čokolade, mogoče bo pomagalo. Če učinka ne bo, potem čokolada ni kriva!

(odgovor članu p@tricij@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   1x na teden
15.9.2004 12:26:00   
willma
Ola!
Otroci imajo "pravico" do 10 dni ne pokakane plenice. Tako, da ni potrebne skrbi. Kar se pa tiče čokolade, pa še nisem slišala, da bi škodila, če bi jo doječa mamica jedla!! Jaz se ji ne bi odrekla, če uživaš ob čokoladi, boš otroku bolj škodila, če se ji odrečeš. Otroci zaznajo vsako psiho-fizično spremembo.
Vso srečo!


lp

:angel:Kolenci:hudicek:

ps:
Kako dodam sliko k svojemu imenu?
Pošlji jo na naslov info@ringaraja.net. Zraven pripiši tudi svoj vzdevek.

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   1x na teden
15.9.2004 20:25:25   
Nataša R.
Tudi mi smo imeli probleme glede kakanja. Luka ni kakal po šest dni. Ko pa je se je pa zelo napenjal. HOdila sva k zdravniku in so nama rekli naj mu dam glukozo pa ni pomagala. Pomagalo ni nič razen svečke. To sem mu dala dvakrat in od takrat je bolje. Pila sva tudi veliko sadnega soka. Zaradi napenjanja je tudi pri teh mesecih dobil kilo in tako naju sedaj čaka operacij. Svečke pa sva dobila takrat ko je bilo že prepozno.

(odgovor članu p@tricij@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   1x na teden
16.9.2004 9:56:46   
Anonimen
Slikico pošlji na info@ringaraja.net in ti jo bodo pripeli.

(odgovor članu p@tricij@)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?