Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

:
  :  
 PDP: 14.2.2008, 1.nosečnost, pregled:2.7.2007.
   PDP: 14.2.2008, 1.nosečnost, pregled:2.7.2007. 

. Ker sem že čakala na LPS, sem bila že malo žalostna, ker se vsak mesec prišla
 . Ker sem že čakala na LPS, sem bila že malo žalostna, ker se vsak mesec prišla  kot ura točna. Maja pa je ni in ni bilo. Ko sem naredila test, najprej nisem mogla verjeti, zato sem še enkrat ponovila, naslednji dan pa še enkrat. In res, z mojim sva tako srečna, da sva se tako zelo razveselila, da ne znam niti opisat tega veselja in sreče. Resnično upam, da bo
  kot ura točna. Maja pa je ni in ni bilo. Ko sem naredila test, najprej nisem mogla verjeti, zato sem še enkrat ponovila, naslednji dan pa še enkrat. In res, z mojim sva tako srečna, da sva se tako zelo razveselila, da ne znam niti opisat tega veselja in sreče. Resnično upam, da bo  in seveda vsa panična poklicala ginekologa, tako da grem jutri na vse zgodaj zjutraj na pregled. sedaj sem se že malo pomirila, po svoje se celo veselim, da grem in mi ne bo treba čakat 1 mesec, da vidim svojo pikico, po drugi strani bi pa raj čakala še 1 mesec in da ne bi bilo nič narobe. v glavnem držite pesti, da bo rekel, da je vse ok.
  in seveda vsa panična poklicala ginekologa, tako da grem jutri na vse zgodaj zjutraj na pregled. sedaj sem se že malo pomirila, po svoje se celo veselim, da grem in mi ne bo treba čakat 1 mesec, da vidim svojo pikico, po drugi strani bi pa raj čakala še 1 mesec in da ne bi bilo nič narobe. v glavnem držite pesti, da bo rekel, da je vse ok. 

..pa nama kar nekaj časa ni uspelo..zdej pa ne bi rada prehitro te novice povedla, lagala pa tudi ne bi rada...
 ..pa nama kar nekaj časa ni uspelo..zdej pa ne bi rada prehitro te novice povedla, lagala pa tudi ne bi rada...