Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec 20.8.2007 17:03:10
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Ne samo ta prvi ob vstopu v vrtec.
|
|
RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec 20.8.2007 17:49:05
|
|
|
|
CeluLitka
|
A vaši so imeli pred vstopom v vrtec prav sistematski pregled? Moja ni bila nič pregledana preden je šla prvič v jasli. Dobili smo samo potrdilo, da lahko gre v vrtec.
|
|
|
|
RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec 20.8.2007 17:56:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so pri pediatru rekli, da naj pridem samo po potrdilo.
|
|
|
|
RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec 20.8.2007 18:16:09
|
|
|
|
ona
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen Meni so pri pediatru rekli, da naj pridem samo po potrdilo. meni tudi
|
|
|
|
RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec 20.8.2007 19:59:53
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ne, ne rabiš vsako leto novega pregleda oz. potrdila. Potrdilo pred prvim vstopom pa dobiš avtomatsko, če je bil otrok zadnje pol leta pred vstopom v vrtec na sistematskem pregledu (na podlagi tega pregleda), vkolikor pa ni bil, ima pa extra pregled pred/za vstop v vrtec.
|
|
|
|
RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec 20.8.2007 21:00:56
|
|
|
|
Janika
|
mi smo dobili pa posodico za kakec, ki ga moramo prinesti 2 dni pred naročenim pregledom, da izvemo ob pregledu se izvid. in ja čaka nas pregled ne bomo dobili potrdila brez pregleda.
|
|
|
|
RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec 20.8.2007 21:17:20
|
|
|
|
Naja31
|
Moj gre s 1.9. v vrtec in smo samo potrebovali potrdilo, ki nam ga je podpisala naša pediatrinja. Nikjer nobenega govora o kakšnem sistematskem, pa je zadnji sistematski pregled imel pri letu in pol (se mi zdi). Tako da je od takrat sigurno minilo več kot 6 mesecev.
|
|
|
|
RE: sistematski pregled ob vstopu v vrtec 21.8.2007 8:12:14
|
|
|
|
Nika v službi
|
Jap, tudi mi smo imeli zadnjo posvetovalnico pri 18. mesecih, septembra gremo prvič v vrtec, pa smo tudi dobili zgolj potrdilo. Je rekla, da je naslednja sistematika pri 3 letih
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?