Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
No, pred dnevi me je ena izmed njih vprašala, če si po tuširanju že drgnem bradavice z grobo brisačo. Po takem "tretmaju" naj bi bilo namreč veliko lažje dojiti, saj bradavice na nek način pripraviš na to. 
, sem si bradavice drgnila z brisačo. Ne morem reči, da mi ni pomagalo, ker sem dojila leto in pol brez komplikacij. Bolelo me tole utrjevanje sploh ni, v bistvu se navadiš. Dejstvo pa je, da je imela tista, ki mi je utrjevanje bradavic pripopročila kot nujno-strašne težave. Ona kljub utrjevanju z brisačo ni nogla dojit brez nastavkov, ker ima udrte bradavice. V tej nosečnosti si jih pa ne utrjujem tako natančno, ker imam tudi sicer zelo izrazite bradavice. Mislim, da je fora bolj v obliki bradavic, če imaš udrte bo dojenje malo bolj težavno zate. Če povzamem-nimam nobenega dokaza za to, da utrjevanje dejansko poboljša stanje bradavic, vsekakor pa se še vedno malo močneje obrišem, za vsak slučaj
.
. Morda katera kaj več ve o tem?
to je spet en lari fari pravim js! odvisno je od ženske in kako ima občutljive bradavice! js nisem imela nobenih problemov, pa čeprav si jih nisem nič drgnila, naš mali pa od prvega dne vleče bradavico ko veliki