Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.4.2008 9:10:05
|
|
|
|
jst86
|
dobro jutro super da ste uživale . 6. infekcijska bolezen je že obstajala takrat ko sem bila jst majhna. leon je zadnje dni tako siten.mislim da bo kmalu nov zobek,malo se že vidi belo. dons mamo 7 mesecev:sandra mere (doma izmerjene): 11400g, 75cm
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.4.2008 12:42:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Se vidi, da so ene lumpale in jih ni, druge so na sončku, nekaj pa je verjetno takšnih kot jaz in kuhajo kosilo. Jst - dobre mere!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.4.2008 13:45:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla punce! A ma včeraj ste imele srečanje? Sem neki zabluzila, pa sem mislila, da imate danes. No, lepo je prebrati, da ste se imele fajn. Super. Upam, da se vam bom lahko kdaj pridružila. Sandra85, kako si? Uf, dobro vem kakšna je ta bolečina. Tri leta nazaj sem tudi jaz imela cisto na jajčniku, sicer vodno, ma bolečine so bile grozne!!! Bila sem celo 5 dni v bolnici v Izoli, kjer so me filali s protibolečinskimi tabletami itd. Na srečno je sama počila. In od takrat je ok. In upam, da tudi bo. NaILa, kakšna je situacija? To noč je moj mišek spal od 7h pa do 3:30h! Torej 8,5h brez zize! Recept je po moje v tem, da se je takoj po 19h obrnil na trebuh in dal v diagonalo. Nič ga nisem popravljala in je bilo ok. Joj, sem pa imela take zize, da sem mislila, da mi jih bo razneslo. Prej sem mu skuhala tri suhe marelice, par rozin in ovsene kosmiče, pa je pojedel le 40g.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.4.2008 14:12:28
|
|
|
|
NalLa
|
Vročina mu je zdejle malo padla, upam, da bo zdejle kaj pojedu, ker mi spet že cel dan niti ne pije niti ne je.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.4.2008 14:24:06
|
|
|
|
babyrok
|
Innnn??? Je papcal?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.4.2008 14:38:44
|
|
|
|
NalLa
|
Ne ni. Ne spravim vanjga nič. Ne mleka, ne gh, ne čaja, nič!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.4.2008 15:01:09
|
|
|
|
NalLa
|
zdejle je spil 80ml mleka
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.4.2008 16:28:35
|
|
|
|
sandra85
|
dreamz se lahko zmrnimo za dopoldanski čas, ker popoldan moj dragi dela in odpelje avto. lumpa ma take bolečine sem imela 1. (razen med popadki ) med ovulacijo nimam nikoli bolečin ljubljančanke sem vesela, da ste se načvekale in nažurale LINA bi rade volje manjala G, ampak v izolskem ZD je ena, ki je baje tut površna, v bolnici pa imajo ful zasedeno si bom probala izborit eno mesto v bolnici, ker so tam res vsi G super tianna js nočem it v bolnico, ker umrem brez Eneja par dni-pa še dojim...bom prosila G za napotnico, ko neham dojit-upam da ne bo več takih bolečin. vem da bom morala prej kot slej to rešit, ampak si ne predstavljam, da bi bila par dni brez Eneja sem res grozno navezana! Enej tudi zadnje dni spi na trebuščku-se sam obrne in tako ful lepše spi danes je prespal od 21h-8h brez zbujanja. pol sem ga podojila, je zaspal še za pol urce, dragi ga je preoblekel in se šel z njim igrat, js pa spala do 10h preveč!!! NaILa čisto normalno je, da manj jejo, ko so bubani...ne sekiraj se-vse bo nadoknadil. ti ga samo "sili" da čimveč tekočine spije. pa skopaj ga pred spanjem, da mu na naraven način T zbiješ.
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.4.2008 17:08:54
|
|
|
|
babyrok
|
tianna - in kako se je obnesel moj recept? Če je vse skupaj pregosto, jaz dodam še kar malo vodo v kateri sem čez noč namakala suhe slive, marelice in rozine (preden namočim, pa sadje fajn operem) in meni se zdi, da rata kar ena fajna kašica. Ene pravijo, da je pocasto, meni se pa ne zdi. Kaj praviš ti?
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.4.2008 17:19:59
|
|
|
|
lemavrica
|
Na srečanju je bilo prav fino. Babyrok lepo da sva se spoznale. Mi smo se malo potepali po LJ, potem sva šla k tastu zamenjat gume na mojem avtu, zdaj pa lepo pančka. Sej se bo kmalu zbudil, malo je tečko zaradi zobk ampak ni panike.
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.4.2008 18:04:04
|
|
|
|
LINA31
|
Hoj, mi smo se tudi potepali . Dopoldne 2 uri s kolegico...kava in sprehod, je skos spal. Prejle pa z dragim, kava in sprehod. Je blo luštno. Je pa full pihat začelo, zgleda, da bo res sprememba vremena. Žan se je začel prav orenk kotalit in ne le obračat. Zdaj moram pa res pazit in zaščitit vse robove. Ali ima katera predlog kako zavarovat ročke od predala? Mi imamo full nizkih elementov in zdaj je že dvakrat tja priletel. Sem mislila kar kakšno peno gor za lepit, ampak kje jo naj dobim Sem danes pospravljala Žanove cunce...kolk je že presrastel...JOJ, JOJ. Zdajle malo spančka, pol bova jedla kašo in se igrala ter okoli osmih v mižale . grem malo prečekirat kaj se dogaja na BB.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.4.2008 18:59:31
|
|
|
|
lumpa6
|
IZVIRNO SPOROČILO: jst86 dobro jutro super da ste uživale . 6. infekcijska bolezen je že obstajala takrat ko sem bila jst majhna. leon je zadnje dni tako siten.mislim da bo kmalu nov zobek,malo se že vidi belo. dons mamo 7 mesecev:sandra mere (doma izmerjene): 11400g, 75cm ja s čim ga pa hraniš da tko rase lepe mere
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.4.2008 19:01:51
|
|
|
|
lumpa6
|
lumpa ma take bolečine sem imela 1. (razen med popadki ) med ovulacijo nimam nikoli bolečin jaz tut ne, sedaj jih pa imam, spremljaj naslednje ovolucije če se bo ponovili
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.4.2008 19:02:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, moj mišek že spančka, saj je bil buden že od 14h. Babyrok, recept je super. Vse je popapcal. NaILa, super, da je vsaj nekaj popil. Kako kaže zdaj? Lina31, pojma nimam. Mogoče ti bo znala svetovati kakšna bolj izkušena mamica.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.4.2008 19:04:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Lina pa ima nov avatar!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.4.2008 19:53:37
|
|
|
|
babyrok
|
Ojla, evo zdaj imam pa tud mal časa, da kaj napišem. Danes le na hitro mal preletim - čas kar nekam beži. Vglavnem, full sem vesela, da smo se včeraj spoznale, ker ste res vse tolk fejst punce. Meni je blo super vse hrana, družba...le klima me je kar neki mrazila ampak smo se potem doma pogreli . V maju se spet vidimo. Danes z mojim končno izbirava slike, da jih damo nardit za album, ker smo jih do sedaj le na računalnik filali. Nardila sva izbor in do zdaj smo tam okrog 300. Punce iz Lj in okolica. - Kje je kakšen dober foto, da naredijo lepe in kaj bolj ugodno...no, ja, če je ta kombinacija sploh možna? Rok je nocoj spet zaspal na trebuhu in spančkal do 5. ure, ko sem mu dala malo vodice za popit in je spal naprej do 7. Če bi blo zmeraj tako, se bom pa razvadla .
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.4.2008 19:53:48
|
|
|
|
LINA31
|
IZVIRNO SPOROČILO: tianna Lina pa ima nov avatar!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.4.2008 21:31:31
|
|
|
|
sandra85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 lumpa ma take bolečine sem imela 1. (razen med popadki ) med ovulacijo nimam nikoli bolečin jaz tut ne, sedaj jih pa imam, spremljaj naslednje ovolucije če se bo ponovili joj, upam da se ne ponovi LINA lep avatar tut js sem takoj opazila, da imaš novega. za zaščito omar, predalov, vtičnic, robov...poglej tukaj. js jih bom tudi zdaj v kratkem kupila http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158983 http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158981 http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158999 http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159006 http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158997 http://b2c.baby-center.si/WebClassification.asp?classListType=1&ClassID=37&classOrderDir=0&classOrderBy=Title&classOrderByPrevious=Title&GetArticlesTotal=44&GetArticlesPage=2&isPageSwitch=true&ParentClassID=37
< Sporočilo je popravil sandra85 -- 6.4.2008 21:32:04 >
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.4.2008 22:29:34
|
|
|
|
december06
|
Da se na hitro javim. Včeraj smo dobili prvega zobka. NeILa in da boste čimprej zdravi. Rožica ja se strinjam, da eni nebi smeli delat z otroci. Res, da primankuje takšnih kadrov, vendar bi morab bit vseeno nek nadzor. Ana b lepo slišat, da že bolj z veseljem žličko gledate. Guppy pa je res cel teden nek dež napovedan. Glavno, da ste se ve imele dobro. Mi se bomo pa ta teden bolj doma stiskali.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.4.2008 22:47:00
|
|
|
|
nana 27
|
Oj! No, pozdrav še od nas. Jaz nisem bila na srečanju, ker sta Miha in Maja zbolela Pri Mihu razen rumenega smrklja in kašlja zaenkrat ni hujšega. Maja pa je poleg vsega dobila še temperaturo. Najhuje je ponoči, ko se obema zabaše nos in takrat ekpresno vlivamo v nos fiziološko in špricamo s Sterimarjem. NaiLa, kako ste? Se je T umirila? Lina31, glede zaščite predalov ti lahko predlagam BC, kjer boš dobila kar nekaj idej, ali pa boš peno kupila. tam (mislim, da so po tri v kompletu). Sandra je nalimala super linke Babyrok, mi smo oba peljali slikat k Majheniču v Domžale. Ali kaj poznaš? Anab, za gosto hrano...še malo pa bo piščančja bedrca obiral Ne vem, katera je to napisala. Cukrček? Meni se tako dobro sliši Vsem želim mirno noč!
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 6.4.2008 22:48:23
|
|
|
|
nana 27
|
..se vidi, da malo spimo špricamo z Operilom, ne s Sterimarjem.
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 6:42:05
|
|
|
|
LINA31
|
DObrooo jutro, pri nas pa imamo novo uro za zbujanje...5.50. Očitno me že pripravlja na službo. Ha ha Sandra85...hvala za info . Hujšačice...sem na - 5 kg. Kar uredu. Na pol poti. Daj mi povejte, ali je katera svojim škratkom kupila čeveljče shoo shoes? Full jih pohvalijo. Jaz sem jih našla na ebayu....joj kolk imajo lepe, pri nas je samo par vzorcev. Niso pa ravno najcenejše. Žan razgraja na puzzlih, jaz pa pijem kavo, čaj in se brihtam
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 7:17:17
|
|
|
|
ana b
|
Jutro! Lina se ti pridružim. Nana: hitro se pozdravite in se vidimo na srečanju maja . GH kar napreduje, čeprav je bilo včeraj spet slabše. Tista bederca so pa še zelo daleč , no vsaj pri nas. Pri nas pa dežuje , jaz pa bi nujno morala na pošto in v trgovino . Tako mi gre na živce malega pakirat v avto, pa spet ven, pa spet v avto,... Lep dan
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 8:22:43
|
|
|
|
NalLa
|
Evo mi smo najbrž res preboleli šesto otroško bolezen. Je danes zjutraj brez vročine, po telesu so se mu pa pojavile pikice. Tako da najhujše smo dali čez. A mogoče veste koliko časa je še kužen po tem ko vročina zgine? Da ne bi še koga okužili
|
|
|
|
RE: septembrke 2007, 2.krog 7.4.2008 9:38:07
|
|
|
|
guppy
|
sandra, Markov 2. zobek 6.4.2008 zeeeeehhh, sem že od 5. ure pokonci...
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.