aurora28
|
Dobro jutro! Ženske jaz se vam opravičujem, ampak ne folgam vas več brati, tak klofate strani . Zdaj bi mi zelo prav prišla Katina in njena obnova . Nekaj pa bom le komentirala: Anitka se strinjam s Špelin o nakupu friteze, ni ga boljšega kot dati posodo od fritere v pomivalca in je mir, ker to je taka packarija. Želim ti, da se dobro odločiš in si kupiš fajno fritezo. Katy tvoja tašča je pa za dol past, pa boljš da ti ne pravim kaka je moja, se mi zdi, da bi si s tvojo taščo lahko roke podali . Te podpiram pri nakupu kuhinje, ker le tako boš imela mir, ker ti povem, da če bi jaz morala deliti kuhinjo s taščo, men se kar utrga, ker ona pa nos vtakne v vsako stvar, za vse sprašuje, soli pamet, in marsikaj kar z možem delava ne razume, but who cares , važno da je nam fajn. Ne se sekirati za taščo, tako kot ti je **** svetovala nasmešek na obraz in ti ne more priti do živega. Pa srčno upam, da se kaj podobnega ne bo več ponovilo pri tvojo pikici in upam, da bo od zdaj naprej šlo samo še na boljše. Mi smo pa včeraj šli na rojstni dan in sem izvedela zelo žalostno novico, da je naša soseda iz bloka dva dni čez rok rodila mrtvega sinka . Stara je pa komaj 26 let in sta si z partnerjem uredila stanovanje, vzela kredit, vse opremila za malčka . Pa še nekaj dni nazaj je bilo vse v redu na pregledu, potem pa ga ni čutila dva dni in je bilo vsega konec. Zdaj jih najbolj skrbi kaj bo pokazala obdukcija. So pa v Baby centru bili prijazni in jima šli na roko in so vse stvari od otroka vzeli nazaj v trgovino in jim vrnili denar. Meni je zvečer bilo tako hudo, da nisem mogla spati in sem kar naprej razmišljala o ubogi sosedi. Tak mi jo je žal.