|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 197 198 [199]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
19.9.2011 16:33:53   
terida
Super, san, iskrene čestitke!!!
Veliko zdravja in sreče Vesni Ivani! Si kar mislim, kako ste vsi v devetih nebesih :)

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
   RE: zakladi marčevk 2008
21.9.2011 17:30:46   
san
ooo, kako ste zlateuser posted image hvala vsem za čestitke!

hehe, vilma, porod je bil prav zanimiva izkušnja. tokrat sem celo plesalauser posted image . se ne hecam, so mi namreč v porodni kar popadki pošli po kakšni uri in pol in to za kar dobre pol ure (verjetno zaradi maske, me je preveč zadenfala, ampak bjda je to pri veččrodkah čisto običajno). tko da sem potem vstala, babca mi je naštimala glasbo in sem se mal pozibavalauser posted image . pa so na srečo potem prišli nazaj in bolj ko sem plesala, pogostejši so bili. no, na koncu pa potem iztis na postelji in najlepše darilo, malo detece v naročju. pa še celo sama sem popkovnico tokrat prerezalauser posted image . res luštno!
no, naša vesna je ena mala zaspanka, tako da jo moram kar zbujat, da je, jaz pa mleka za izvoz. je malce zlatenčna - no sej smo pri urbanu tudi takole imeli, ampak je bil bolj priden jedec (zato pa zdej štrajkauser posted image ).
otroci so jo vsi lepo sprejeli, celo voranc, neverjetno, on me je res presenetil. midva sva se še tisti dan, ko sem šla rodit dojila, pa ni delal nobenih težav. tisto noč, ko sem rojevala je bila pri njem izabela, naslednji dve pa očka in je zaspal brez težav. čez dan ni bil nič jokav in je bil bojda zelo priden. je bila še moja mama šokirana. sedaj pa tudi vesno tako ogledujo in jo boža, na svoj zelo nežen načinuser posted image , pa sploh se ji ne more načudit. tudi glede dojenja nič ne teži. samo upam lahko, da tako ostane in kakšna huda kriza ne pride kasneje.

je pa takoj tisto noč, ko sva se vrnili iz porodnišnice urban 5 krat bruhal, tko da sem imela prec akcijo. vmes sta jokala tako vesna, kot voranc, drugi dan pa so zboleli še izabela, izidor in oči. no, hb je bilo včeraj že bolje, tako so šli danes vsi v šolo in vrtec, razen urban je še bil doma, pa seveda oči, ki je čisto bogi. zdej pa komaj čakam, da pride k sebi, da si še jaz malo odpočijemuser posted image .

evo, veliko čtiva sem vam naklofala, sedaj pa grem našo miceno dete zbudit, je čas za hranjenje.
uživajteuser posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
   RE: zakladi marčevk 2008
27.9.2011 11:11:08   
ek76
San čestitamuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
   RE: zakladi marčevk 2008
6.10.2011 9:16:13   
terida
Živjo punce!

Se javljam po dolgem času... Tako mi je žal, da je ta forum zamrl, prav pogrešam vas! Upam, da ste vse v redu!

Lepo je brat san, kako lepo se vi rihtate (čeprav je bila ta bolezen nepotrebna...). Upam, da ste zdaj vsi ok in vaju z Vesno vsi crkljajo!

Kaj pa Špela? Kako ste pa vi?

Pa če se ne motim, Ursi čaka nov štručko... Še katera? user posted image

No, seveda me zanima tudi kako ste vse ostale! Upam, da se še kaj javite!

Da naredim malo hitre inventure našega poletja: julija smo bili na Cresu in imeli precej smole z vremenom, tako da se otroka sploh niti enkrat nista kopala v morju! No, saj ob morju sta se non-stop igrala, samo več kot do pasu pa nista hotela noter. Smo pa zato nadoknadili v bazenih v avgustu. Tam nekje na polovici se je še Primožu odprlo in je začel zelo uživat v Fredovem obroču (prej se ni dobro počutil noter). Škoda no, da je bilo ravno na morju slabo vreme. To poletje je bilo itak k'r neki - no, saj ga še zdaj ni konec v bistvu...

Sicer pa smo na morju prvič odkrili uši! Prinesla jih je z vrtca seveda Erika, potem smo jih pa dobili vsi štirje! Saj zdaj mi je vse skupaj smešno, a takrat mi je šlo prav na jok. Sploh ko sem šla v lekarno po šampon - sem se počutila kot najhujši zločinec user posted image Na srečo vsaj Primožu ni bilo treba prati glave s šamponom - uši sploh ni imel nobene, samo vse gnide sem mu dol pobrala in to je bilo to. Ostali pa smo imeli nekaj več dela... Joj, še zdaj ko to pišem, me začne kar glava srbet. Bom raje nehala user posted image

Drugače pa kaj vem, meni meseci kar letijo, komaj verjamem, da je že oktober. V službi smo imeli avgusta in septembra hudo gužvo, tako da je bil to glavni razlog, da se vam nisem uspela nič oglasiti prej. Otroci pa kar rastejo...

Erika je taka punca že! Ne vem no, meni se zdi res že tako velika! Se včasih vprašam ali je ona sploh otrok - tako odraslo se pogovarja... In res je zlata, je tako skrbna in nežna do Primoža, da ju je prav veselje gledat! Pa tako ga zna okrog obrnit, da kar gledava. Npr. zadnjič smo se zjutraj vsi štirje crkljali skupaj v postelji. Erika je hotela objet Primoža, on pa se ji ni pustil. In potem ga je začela žgačkat, pa se nekaj igrat z njim tako, da se je on na ves glas smejal in čisto sprostil. In potem pa je objela on pa se je stisnil k njej. In Erika potem reče: "Glej, zdaj pa se pusti objet!". Kar nisva mogla verjet - ona ga je žgačkala namenoma zato, da se ji je pustil objet! Res ga zna obrnit - ene 100-krat bolje kot midva! Drugače je pa Primož en ekstra naspidiran otrok - non stop skače in teče, se mi zdi, da sploh ne zna samo mirno hodit. Spleza povsod in nor je na trampoline (hodimo v ZOO) - vedno pravim, da bo meni s tem svojim norenjem pobral leta življenja. Ampak res ga je težko gledat, ker tako nori povsod in sploh ne sliši, če kričiš za njim, da ne na cesto pa da avto prihaja ali podobno. Popolnoma ravno mu je! Posledično je tudi skozi potolčen... Aja, pa Erika je zadnje čase tudi začela dosti plezat - prej sploh ni, zdaj pa je videt, da je v vrtcu v 2. starostni skupini in hodijo na drugo igrišče (z igrali za večje otroke) in se ji je kar odprlo. Je pravi mali pajkec postala!

Uf, zdaj bo pa treba še kaj naredit user posted image

Upam, da se kaj oglasite!

(odgovor članu ek76)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
   RE: zakladi marčevk 2008
18.10.2011 11:38:27   
san
helou mamice

me malo baše čas, pa vidim, da nas vse.

mi smo super, se nam tudi s petimi uspe zorganizirat in jih popedenatuser posted image . vesna raste, voranc je en krasen fantiček, urban trenutno v fazi trme in sitnarjenjauser posted image , ampak drugače zelo zlat, izidor in izabela pa sta tudi super. tudi sama se počutim ok, sploh če je vreme ugodno in lahko šibamo ven. dobila sem tudi voziček za dva otročiča od mojega prodajalca zelenjave na trguuser posted image in to je res ena super zadeva, ki mi zelo olajša vsakdan!
no, mal nas tale recesija baše, pa je šlo podjetje za katerega je delal moj dragi v stečaj, tisto, ki jih je prevzelo pa jim je dalo obupno slabe pogodbe, ampak verjetno je tako z veliko večino in smo lahko še srečni, da službo še ima v fohu kot je njegov (ker na s.p. ti pa res nihče ne plača, no vsaj za oblikovanje ne)...

terida, uši, oh fuj in fej. moja nočna mora še od majhnih nog. pri nas v vrtcu razsajajo, upam, da jih ne prinesemo domov...

dinki, kako je z vrtcem za urbana, ste kaj porihtali? še mal pa služba, ne...

ursi, boste imeli maruško, al ne? kako se počutiš?

ek, hvalauser posted image

pomlad, zofy, primorke, kako ste kaj?

no, upam, da vse uživate in da so otročiči zdravi!!!
pozdravček vsemuser posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
   RE: zakladi marčevk 2008
19.10.2011 11:24:02   
PapuaNG
Pozdravljene, se opravičujem, ker vam vpadam v temo, a me je moj dragi prosil, če vam lahko posredujem spodnje sporočilo. Če katero zanima, vljudno vabljene, ravno tako prosim posredujte sporočilo prijateljicam, znankam, ki bi jih utegnilo zanimati...tenk ju :)

Spoštovani starši!
Za potrebe snemanja TV oglasa za blagovno znamko Intersport IŠČEMO SVETLOLASE FANTKE od 2. do 3. leta starosti in FANTKE (ne glede na barvo las) od 3. do 5. leta starosti.
Vse zainteresirane starše prosimo, da na blaz.taljan@gmail.com pošljejo kontakt, mi pa vas bomo poklicali in povabili na casting, ki se bo odvijal v prihodnjih dneh, najverjetneje v sob. 22.11. ali v ned. 23.11.
Konkretno se za TV oglas išče otroka, ki bo del družine.
Snemanje bo potekalo 03.11.2011, torej en snemalni dan.
Predviden honorar za malčke je 200eur/bruto.
Za potrebe snemanja se bomo prilagodili bioritmu izbranega fanta.
Spodaj pa je povezava na zadnji TV oglas, kjer smo potrebovali 1 mesec starega dojenčka.
http://www.nora-pg.si/si/showreel/tv-oglasi/movie/69162/

Lp
Blaž Taljan
040564194

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
   RE: zakladi marčevk 2008
26.10.2011 15:53:21   
Dinki
daaaaaan mamice!!!
joj san, a veš, da si me z vprašanjem na fbju če sem že dobila vrtec ali varstvo za urbana, spomnila kako ZELO dolgo se že nisem javila tu gor....marija a niti tega vam nisem še sporočila? joj, joj, joj grda, grda dinki user posted image
skratka ja, najprej smo bili zavrnjeni in smo bili 6. v čakalni vrsti in pol sem malo pisala županu in ravnateljici in najprej dobila negativen odgovor, no potem se je pa medtem ko smo bili poleti v kranjski gori, sprostilo mesto in me je klicala ravnateljica, da smo dobili vrtec user posted image . res sem bila totalno hepi tudi zaradi tega feelinga, da imam oba otročička skupaj v vrtcu ne pa enega na igu v vrtcu, drugega pa privat v ljubljani....da o finančni plati niti ne govorim. no in ta teden že uvajam urbana v vrtec...ma kdaj je minilo to eno leto??? kako nama gre...tako da jokava oba...sem mislila, da mi bo v drugo kaj lažje pa je glih tko srce parajoče...ne vem, tele zadeve niso najbolj za moje mehko srce. no ampak bomo tudi to pregurali in prepričana sem, da bo tudi urban sčasoma užival v vrtcu tako kot tit user posted image .
7. novembra pa grem nazaj v službo in odločila sem se da za skrajšani delavnik....sicer v službi še ne vedo, ampak jim povem takoj ko pridem tja. bom pa vzela 6 urni delavnik in bližje kot mi je služba, bolj mi je kristalno jasno, da sem se pravilno odločila user posted image . z urbanom se đe zmeraj dojiva in bi rada , da vse to v miru zjutraj speljeva in da se potem za domov izognem največji gužvi pa še na srečo ima možek dovolj dela in bo pač on mal bolj porinil finančno zadevo.

Tit....Tit je super. je en fejst fantek, ki ima določene dneve izbruhe trme in ga ne premakneš ne s pohvalami, ne s kaznijo in takrat se mal grše gledamo, ampak drugače je pa fejst fantek, priden za spat za razliko od urbana, ki še zmeraj ne spi ponoči.

san, ful imaš lepo profilno slikico...kako je kaj ivana vesna? raste, ne? in ursi kaj pa tvoj buši? kako je kaj ta nosečnost, se ok počutiš?

no toliko zaenkrat,
en lep pozdravček vsem mamicam,
javite se kaj!¨


_____________________________

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.


(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
   RE: zakladi marčevk 2008
27.10.2011 11:08:10   
Ursi2
Pozdravljene, punce!

Ma, tale forum je pa res čist obstal!No, zdej so spet slabši dnevi, bo pa mogoč spet mal zaživel!

MI smo ok, trebušček raste, sam mene že kak mesec skoz matra slabost in driska. Ampak bom že, ni neke panike, dokler ne zagrabi še Lukana al pa Jureta. No, kak dan kateri bolj rahlo kaka, ampak ni zaskrbljujoče. Ko je pa mojga dragega zagrablo, tist pa tk veste, kk je. Najbolj bogi ;)user posted image

Luka in Jure sta večinoma pridna, prava cukrčka, potem pride kak izpad trme, pa se potem nekak zmenimo in mine. Pač, vse kar spada zraven. Najbolj me razjezi, ker hoče Luka imet vse: npr: se z Lego kockami igra in itak rabi vse in glih tisto, ko jo ima Jure v roki, nujno rabi. Pa se zmenimo in potem se lepo skupaj igrata. Velikokrat pa sploh ni problema, se kr zaigrata pa skupaj gradita, rišeta,.... Luka rad Juretu pomaga, če je treba mu kako kocko skup dat, da mu nagaja al pa kak avto priklopit. Spet drugič se pa cufata za isto igračo. Jure se zna zlo postavit za sebe, tak da sta prava ravsarja. Po drugi strani pa ful nežne duše. Rada se crtlata, Luka bi kr naprej se stiskal k mojmu trebuščku, pa ga zanima vse v zvezi z Žiganom, pa zakaj še ne more prit,....Kr naprej ga boža, lubčka, .....
Jure pa je itak en mali cartlček. To se tk rad stiska in lubčka. Je res posrečen. Pa ko v kaki knjigici koga, ko spi, mu začne pet Nina nana in se zraven ziba. Jz pa čist mehka zraven.

Oba zelo rada pojeta in Jure tudi zeeelooo rad riše in ko mu jz kaj narišem, mu morem vedno nekaj zapet zraven: npr če narišem metuljčka mu zraven zapojem Metuljček cekinček,....

Luka ima zdej obdobje, ko ga zanimajo ladje, rešilni obroči, pirati, vesolje, planeti, pa tudi da se igramo trgovino, mu je ful fajn. Aja, pa skoz bi Rad kaj kuhal ali pekel. user posted image  

Tudi risannke so mu zdej zanimive, Jure pa mal pogleda, se vsede z Lukanomin si kaj razlagata, kaj se dogaja pri risanki, potem pa gre vstran.

Drgač pa imamo spet vse narobe v hiši. Ne vem, kk je to, da  moremo vedno kak mesec ali dva, preden grem rodit, vedno neki delat. No, zdej sma prenovila še zadnjo kopalnico v hiši in smo vsaj glede tega rešeni. Čepav je trajalo vse skupi skor 3 tedne, da sem imela že res dost. Vse je blo prah v hiši, pa razdjano, ker se je po celi hiši noslo ven. Poleg tega je kot nalašč glih takrat LUka fasal drisko in sem ga po 5x na noč nosla po stopnicah gor in dol na stranišče, ker je bil čist adijo, pa napol spal in ,.... sej vete, kk je. Pa ga tuširat pa preoblačit ponoč. Mojga en teden ni blo doma, pa itak....

No, pa smo s kopalnico zaključili, sem od vrha do tal vse spucala, parkrat globinsko posesala, vse oprala (posteljnina, zavese,...) okna sčistila, ker je bilo vse prašno in smo ful kašljali ponoči.

Potem pa prideta njegova dva, da bi pa zdej še stopnišče po celi hiši prenovili (zapli čist, dali vse novo) Kar pomeni, da je spet vse umazano po hiši, ker je bil na stenah les, ki smo ga sedaj dol, saj je star in prece temen, spodaj so bile pa še 20 let stare tapete, ki jih je bilo treba dol spravit. Jutri boma hodnik zbelila, da bo za prvo silo, drug teden se lotima otroških sob in prestavljanja omar in oblek, potem konc novembra pa pride stopnice zmontirat.
Jure in Luka sicer zdej že spita skupaj v sobi, da se navadita in da se ne zbujata več ponoči oz precej manj, sam obleke pa ima Jure še v stari sobi, ker ni prostora tukaj.
Ampak glavn, da se dogaja in Luka in Jure uživata, ko lahk pomagata.

Je pa zgleda tak čuden čas, ker z moim sma pa ful v krizi in sploh ne vem, kk naprej. Vse, kar nardim je  narobe, očita mi, da zaspim zvečer zraven tamalih (seveda ni nič narobe, da on zaspi na kavču zvečer pa čez vikend popoldan zravn tamalih dveh) Čeprav 99% z vstajam ponoči za tamala dva, vstanem tud mal pred 6-sto tk ko on, grem v službo in potem popoldan s tamalima dvema na polno, kosilo kuham, pospravljam, pomivam, perem, likam,.....Rihtam okrog hiše edin, kar je res dedi prevzel košnjo, ker je doma in mu je mal dolgčas. Sej tud moj se ukvarja s tamalima dvema, sam ko se on odloči, da bo za rač, ga ne spraviš vstran,.... Zdej je tud priden in pridno dela, da bo čimprej končano. Ampak skor ne goborima, še tist je včasih bolš, da ne bi.
nA POLNO SE KREGAMAzaradi šihta, ker sma zdej skupi  oz dela on pri mojih in je težko. Ga zastopim in mi je zlo žal, da smo prišli tako daleč, vendar pa se ne morem strinjat z njegovim načinom in odnosom do mojih.

Poleg tega je jezen na Lukana, ker še kaka v hlačke in je potem cel popoldan slabe volje. Pa sem ga vprašala, kaj bo nardil, ko bomo šli spet na operacijo in bo spet problem tudi z lulanjem. Pa mi sam kaj nazaj zabrusi.

Ne vem, bomo že pregurali, pač upam, da je sam obdobje in bo minilo. Čeprav mislim, da dokler bo delal tuki, ne bo kaj boljš. Sam če gre pa vstran, lahk se pa podjetje zapre.
Eh, se opravičujem ,ekr sem zatežila. Mal sem mogla ven dat, ker se z nobenim ne morem pogovorit. Z mojim itak ne gre, z domačimi tud ne morem, ker je vse tako čudno ozračje, zdej sem se pa tud tk odaljila od kolegic, da ni katere. Če pa je že ima, pa tud ona ful probleme in je nočem še s svojimi morit.

Hvala ker ste me poslušale.


Nič, grem še kaj nardit, pa malco pripravit!Upam res, da bo forum zaživel spet malo!

In Dinki, super, da ste dobili vrtec!!!!!!!!!!!!!Držim pesti, da bo tudi Urban vzljubil okolje, vzgojiteljice,.... Ti pa verjamem, meni je še sedaj težko, če je slučajn kako juto bolj tako čudno.
In pametno za skrajšan delovnik. Se ful pozna, jz komi čakam, da bo januar, da bom doma.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
   RE: zakladi marčevk 2008
28.10.2011 12:40:01   
san
evo, na hitro se pofočkam, me je skor kap, ko sem zagledala nov post in to kar dva, ne enuser posted image

jaz imam doma tako voranca kot urbana in posledično zelooo malo časa. tenutno vsi trije spančkajouser posted image . urban je krasen fantiček, trenutno ima ticer neko ne tako krasno fazo in je revež siten in trmamri v nulo. imam občutek, da gre revež še sam sebi na živce včasihuser posted image . no, amapk če to izvzamem, je en super dečko. tršičke v vrtcu so navdušene nad njim in ga kar preveč hvalijo. ena je rekla, da bi ga prec mela za svojga, pa ga ne damuser posted image . je bister in ima še vedno nešteto zakajev in kakojev. in to res taka vprašanja, da včasih ne morem verjet, kaj vse se ne spomni. še bolj simpatični so pa njegovi zaključki.
voranc je pa tudi super, zadovoljen, nasmejan, nobenih težav nima. prav uživa, se mu vidi. ostalih ne bom hvalila, ker potem bo že preveč pocukrano.
no, sam še vesno pohvalim, kako je pridkan dojenček, ma res sem lahko hvaležna za te otročiče. aja, pridobila je pa 1850 g in 7 cm zrasla (v 5 tednih). je ornk babauser posted image

dinki, me veseli, da si dobila vrtec in ti ti ti, da tega ne sporočišuser posted image . no, sem in tja je fajn slišat kaj novega od vsake od vas. in bravo, da si se odločila za 6 urni delavnikuser posted image . otročki še prehitro odrastejo...
uvajanje - te pa čist razumem. jaz sem migreno fasala tokratuser posted image , no pa se je vse dobro izteklo.

ursi, držim pesti, da slabosti hitro minejo. lepo je brat kako uživata jure in luka. tole z možem bosta pa že porihtala. sej je normalno, da pridejo tud taka obdobja, pol se mamo pa še rajši. se je pa fajn pogovorit z njim o tem. pa ne mu težit - sej vem, da mu verjetno ne, ampak na lep način. mal mu pojamri, kako si utrujena, pa noseča, pa da greš še sebi na živce, ampak tako pač je. pa to ne počet, ko bo slabe volje in tečen in tud ne preveč jamrat, tko sej veš, mal ga morš okol obrnt. pri nas to zelo paliuser posted image . jst ga kar mal objamem, izkoristim pravi trenutek, pa mu mal potožim. pa čimveč vključim zraven, če se sam neuser posted image , ampak tko, da ne težim, mal ga nahecam.
držim pesti, da kmalu porihtata, ker vem, da zna bit tole zelooo naporno za oba, sploh pa zate, k si noseča.
aja, a boste imeli maruškouser posted image ? al je skrivnost?

tko, zdej morm pa skuhat hitro do konca.

kako ste vse ostale? delavno verjetno, ne?

uživajteuser posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
   RE: zakladi marčevk 2008
25.11.2011 18:43:06   
Lona76
Pozdravljene mamice!
Sem si prav rekla sedaj se pa moram javiti, sploh ne vem, če sem se že od kar smo bili na dopustuuser posted image .
Skratka mi smo ok. Tilen uživa v šoli, pridno trenira nogomet in judo. Ponosna sem nanj da sem že kar malo važna. Ga moram pohvaliti da so imeli že dvakrat preverjanje znanja iz matematike in je obakrat pisal 100%. Mislim po meni že ni za matematiko. Prav tako ga je učiteljica prijavila na tekmovanje za Cankarejvo priznanje. Priden je nimam kaj rečt, ma pa svoje muhe in zanalašč v Tajo rine, da se ona dere.

Taja je super. Morm pohvaliti, da nama k pulmologu ni treba več hodit, vmes smo imeli malo strahu, saj ji je pediatrinja na pregledu slišala šum na srčku. Seveda sem pregled zaradi težav s srčkem ob rojstvu s takim strahom pričakala in na pregledu so HB ugotovili, da je srce strukturno zdravo in je vse ok, šumček pa se verjetno sliši samo zaradi kroženja krvi. Da vam povem kako mi je odleglouser posted image . Drugače pa z velikim veseljem naša Taja hodi v plesno šolo. Rada teče, tako da bo drugo leto začela hoditi tudi na atletiko. Je pa lušna za znort, hkrati zna biti pa tudi tako naporna.... Če kaj ni po njeno se močno potrudi da to doseže. Če ne drugače z dretjem. S Tilnom si znata fino skočit v lase in se kregati. Popusti pa noben ne tako da je kar pestro. Zvečer ne vem zakaj se moram vedno pregovarjati za spat, kot da ji bo pomagalo če se bo razburjala in jokala. Mislim večerov me je včasih kar strah. Ko rečem gremo spat je najprej NE in potem jok. 

Dinki super za vrtec in kako je hitro minila tale tvoja porodniška. San vidim da uživate, Ursi tudi vi uživate, kmalu bo še en fantič več a ne?

Javite se kaj št ostale in lepo se imejte!


(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 197 198 [199]
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 197 198 [199]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?