Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Otrok ki je prebolel norice v maternici 19.5.2005 16:08:08
|
|
|
|
Stefka
|
Moja mama je v nosecnosti prebolela rdecke. Pa je vse ok z mano. Ce je vse v redu, se jaz ne bi prevec sekirala. Raje uzivaj:)-. Pa mimogrede, odlicno govoris/ pises/ slovensko. Bravo!
|
|
|
|
|
Otrok ki je prebolel norice v maternici 19.5.2005 16:46:11
|
|
|
|
mehurčica
|
Moja mami je bila noseča z otročkom, ki se je v trebuščku nalezel rdečk-na mojo mamo ni šlo NIČ. Pregledali so otroka in je bilo rečeno, da bi imel 0,5% možnosti, da bi bilo z otrokom ok. Zato je naredila takrat splav.
|
|
|
|
|
Otrok ki je prebolel norice v maternici 19.5.2005 21:21:27
|
|
|
|
frutka_
|
Če se z noricami nalezeš v prvem tromesečju potem naj bi obstajala nevarnost za kakšne okvare (kakšne ne vem). Predlagam ti, da pokukaš na forum MON k dr. Pušenjaku. Ti bom prilepila link pa malo pobrskaj, ker sem jaz tudi že iskala nekaj na to temo. http://med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/obvestilo.php Tukaj izberi podtemo in poišči. Upam, da boš našla kaj uporabnega! LP
|
|
|
|
|
Otrok ki je prebolel norice v maternici 19.5.2005 21:42:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Se oglašam samo tolko, da te pozdravim! Kako ste? Kje se skrivate? Imaš tisto likovno šolo, o kateri si govorila? :) lp,:fis:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.