Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
saj to je 2 otrok in za njega ne rabim plačat nič in plača vse država. Stric Googl ne da nič pametnega, pa me zanima ali so to pravilniki, stauti, določbe ali kaj za

in, če rodim decembra, bom morala do naslednjega septembra čakat, da mi gre otrok v vrtec (če sploh dobim mesto)
je rojena januarja in je nato z januarjem naslednjega leta tudi šla v vrtec. Vlogo sem sicer dala že aprila meseca, so mi pa že takrat povedali, da bodo o moji vlogi odločali jeseni, ker spomladi formirajo skupine za jesen. So nas pa jasno evidentirali. Ker je bilo zelo veliko otrok, ki so potrebovali vrtec ravno v takem času kot mi, so tako s 1.1. celo odprli kar dva nova oddelka jasličnih otrok. Glede na to, da je vpis otrok očitno urejen od vrtca do vrtca drugače )oz. od občine do občine), bi se jaz na tvojem mestu natačno pozanimala na upravi vrtcev kako in kaj. Ustrezne akte zagotovo najdeš tudi na njihovi spletni strani. Najprej preberi ustrezne predpise, da boš videla, če sploh imaš pravno podlago za pritožbo. Veliko uspeha in držim pesti, da boste želeni vrtec le dobili!