betricija
|
dan mojškra držim pesti, da zdržite še dva tedna. sicer pa kot pravijo, sedaj so plučka že dovolj razvita. moja soborka v prvem postopku je punčko rodila v 32. tednu, ker se je tamali mudilo na svet, pa tudi ni bilo potrebno inkubatorja. samo toplo posteljico, pa težka je bila 2100g. danes je stara 2 leti in je navihana do konca. pusti se razvajat. špica in urshy, na postelji ostaneta čimdalj celi. najina že tolk škripa, da me je kar sram, ko se samo premaknem v postelji...pa ne vem kaj narediti.pa da ne boste mislili, da sma tolk aktivna hehe... teta m, danes sem bila v stari porodnišnici, da sem šla po nalepke...me je začela spraševat kdaj imam rok, pa sem ji rekla, da za božič in da bi rada začela z MŠ v ponedeljek. je rekla, da me nima kam več dati, ker je vse zasedeno. pa jaz njej nazaj, da sem se že en mesec nazaj prijavila in ona men nazaj, joj rešili ste me zagate.pol mi je pa modrovala, zakaj prejšni mesec nisem šla, pa sem ji kar povedala, da sem želela, pa da me oni niso hoteli sprejeti. je bila pol kar tiho. samo, je pa totalni baby boom.pa me niti ne zanima. samo da dobimo otroka v roke. aja in glede UZ v ZD, jaz hodim za Bežigrad in ko sem bila nazadnje na pregledu sem svojo G vprašala če bo še kak UZ naredila, je rekla da v 32t, potem pa sem jo vprašala če lahko samoplačniško še kakšnega, pa je rekla, da ZD nimajo samoplačniške . mene pa tolk ta MV daje...pa ful imam izcedka. a ima še katera? sploh če sem dalj na nogah. naslednji pregled imam 21.10. imejte se
|