|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergija na cvetni prah
15.3.2011 12:04:44   
RR raziskuje
Dermatologinja Tamara nam je na kratko povedala o alergiji na cvetni prah. Preberite si: http://www.ringaraja.net/clanek/alergija-na-cvetni-prah-pri-otroku_4252.html?page=

Če imate v zvezi s tem vprašanje, ga lahko napišete tukaj in jo bomo vprašali za odgovor. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alergija na cvetni prah
9.5.2011 6:57:53   
timimaca
mene zanima ali imajo tudi dojenčki alergijo in ali obstaja zdravilo za njih, namreč imam 5 mesecev starega otroka in sumim na alergijo

(odgovor članu RR raziskuje)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Alergija na cvetni prah
10.5.2011 9:15:15   
ALWAYS LARA
moja 5 let stara hči ima hudo alergijo na cvetni prah, posledice pa vidne zgolj na očeh. stalno vnetje, srbenje in špikanje, oči so motne z vozlički. dobila je sirup aerius, in protialergijske kapljice, ki jih dajemo zjutraj in zvečer, tobrex po potrebi, če se zagnoji. preko dneva ji pomagamo zgolj z umetnimi solzami za spiranje. zdej na novo od včeraj je dobila še fiziološko za spiranje noska in kortikosteoridni sprej. vse to skupaj bi lahko rekla da ima ničen učinek. včeraj sva bili ponovno pri zdravniku, pa nama je rekla samo, da ji več kot to ni mogla dati, napotila naju je naprej še h okulistu, če bi on znal kaj bolj pomagati. hči na čase dobi napad srbenja in špikanja, takrat si kar pstke poriva v oči in vrjamem da ji je grozno. joka tudi po uro skupaj, trpimo pa vsi, ker ji ne znamo pomagat.

glede na to, da so oči zares prizadete in da non stop vnašamo en kup kemije me zanima kakšne dolgoročne posledice lahko to pusti na očeh - oči so res samo ene in zelo pomembne zato me je resnično strah, da bi se iz tega razvilo še kaj veliko bolj groznega.
poleg izogibanja pelodu in vse te kemije, ali res ni neke variante, da bi se to lahko pozdravilo? pelodom se žal ne moremo nikakor v celoti izogniti.
hvala!

(odgovor članu timimaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Alergija na cvetni prah
16.5.2011 10:50:26   
ALWAYS LARA
RR raziskuje, bom dobila odgovor? user posted image

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?