Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Zdaj je bil čudovit film nanašajoč se vsaj delno na temo družinskega zakonika. Grem na referendum in sem ZA. Zakaj? Ker ni prosta izbira nekoga ali bo ali ne bo homoseksualec, ampak ker se tak rodi. To je pač on. In ker se je tak rodil, bi zakoni morali biti enaki za vse. Kaj je naredil narobe, da ne sme imeti ljubezni, družine? Samo rodil se je. Sprašujem se kaj bi tisti, ki so proti, storili, če bi jim lastni otrok rekel, da je homoseksualec? Mu ne ni privoščili sreče, življenje, prihodnost? Strah pred nevednostjo? Ker ljubezen je ljubezen. Pa če se ljubita dva moška, dve ženski, 60 letnik in 19 letnica, 60 letnica in 19 letnik ali moški in ženska. Če njim odgovarja in so srečni, ne vem zakaj bi mogloo to mene motiti. Imam preveč drugih skrbi, dela, da bi se s tem ubadala. Če še nekaj ne razumeš zakaj, kako, še ne pomeni, da zato moraš nekomu krojiti usodo oz. njegovi usodi soditi, da je prav edino tako kot delaš ti. Včasih je dobro najprej pomesti pred svojim pragom preden se spraviš na sosedovega. Zelo lepo napisano.. ampak problem je v tem, da nekateri ljudje ne razumejom odebeljenega teksta... žal, če spremljaš kaj druge teme na RR je veliko ljudi mnenja, da je homoseksualnost stvar odločitve ali vzgoje.. Žal mi je za njih, oz. tiste, ki pravijo, da je stvar odločitve, vzgoje, ko jim bo nekoč rekel otrok: mama jaz sem homoseksualec.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 11.2.2012 15:33:32 >
|