|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ea
3.11.2005 13:04:13   
Anonimen
Tiste ki ste rodile z EA -Ali mi lahko poveste pluse in minuse takšnega poroda.
Jst sem prvič rodila po naravni poti v 1,5 ure, sedaj pa se odločam za EA zato vas prosim za vse informacije o tem ? A je bil porod z EA kaj daljši, ste imele kaj stranskih učinkov....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ea
5.11.2005 10:51:48   
superfly
A porod z EA pa ni po "naravni poti" al kaj? Men se je zdelo čist naravno, sam da pač nisem čutila tolk bolečin kot bi jih sicer, popolnoma brez bolečin pa niti z EA ni. Ne vem sicer kakša bi lahko bila še druga razlika med porodom brez EA in z EA razen, da ti pri slednjem omilijo bolečine. drugače pa jaz zaradi EA nismem imela nobenih stranskih učinkov niti kaj daljšega poroda ali kakršnihkoli drugih posledic. Men je bilo super, tudi naslednjič definitivno EA. Sicer pa je bilo o tem že ogromno napisanega, malo preberskaj po forumih, punce so o tem že velik povedale.

lps

Aja, ne razumem zakaj anonimnost? user posted image Je velik bolj prijetno odgovarjat, če se človek saj z nickom predstavi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?