Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ziher, tako me je držalo! Vendar nisem, nisva in danes je vse skupi odnesel v službo!
Kupit moram samo še paradižnik, za zraven.
Vse razen sadja (no, razen sliv zjutraj). Že tako ali tako sem nameravala zamenjati včerajšnji sadni dan in današnji B dan ker smo bili povabljeni na kosilo, ampak je bilo včeraj tudi za B dan preveč. In ker je danes še luna, sem se odločila za pošteno kazen - vodo. Upam da mi uspe!
Se bom kasnej odločla, zdaj moram prvo zajtrk pospravt, bom pa pomaranče. Ker druzga tako nimam. Vse zmanjkalo čez vikend, pa nism šla nič v trgovino.
sem včeraj mela tako krizo, dasem se spraševala, če je sploh vredno, pa če to sploh deluje pri meni, kr vaga se kr ne premakne, pa me je moj prepričal, da če zdaj ne vztrajam do konca, nebom nikoli vedlela, če to špila al ne. Tako mi je dal en pameten razlog, zakaj sem še danes med odločnimi. Pa je šlo včeraj spet brez greha z solatko seveda in enim mangom. Tako še en sadni dan je za nami pa veselo v nove tri dni. Kriza bo itak šele spet na sadni dan.
; za večerjo pa poleg tortice in jedilne čokolade še nekaj milke
. Bomo videli.
gre popoldne v službo in je doma. Jih že pripravlja. Pa ogromno skledo zelene solate (ali pa paradižnik). Njegov šef tudi hujša po isti dieti - od istega dne, pa je že nekajkrat jedel lignje in kile mu grejo dol. Saj pohan sir je podobno.