Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

) sem imela ET
. dan D je 9.maj (malo po mojem roj.dnevu) in verjamem, da ti datumi nekaj pomenijo in nama bodo prinesli srečo. Reš ni bil ravno optimističen, češ da zamrznjenčki imajo še manjše možnosti, da jim uspe vgnezditev. Po drugi strani pa smo bili vsi veseli,ker so vsi
)...hm, kako se počutim? No, danes ni najboljši dan za tole vprašanje - ker se mi je sanjalo, da nisem noseča!
Moj dragi se heca in mi vsakih pet minut pride povedat, da sem že nekaj časa pokonci in naj ga ne serjem...
...ampak to je verjetno samo trema pred prvim UZ, ki bo čez 2 dni (ko bo polnih 7t in kjer bi se poleg
, moral videti tudi že plodek)... No, mene pa preganja strah, da kaj ne bo v redu - nosečniških znakov (razen občasnega zategovanja v trebuhu, srednje napetih prsi in bolečih bradavic) NIMAM! Nič mi ni slabo, nič od nič.........................ampak tolaži me edino to, da nimam popolnoma nič izcedka (v nobeni barvi).
?! Pa ne pozabit na nas. Javi se še kaj in nam sporoči kako potekajo prvi meseci nosečnosti. Saj veš, da nimamo časa za druge forume. Kuhane in pečene smo na naših straneh
...
...
sporočam, da je najina
utripa lepo in močno (dr. Reljič je bil zadovoljen - vse naj bi štimalo po njegovih besedah). 25.5. pa imam 1. ta zaresni pregled že pri svoji ginekologinji...zdaj bom veliko lažje čakala
Je tko lepo, če kdo misli nate in drži pesti zate.....
me je koj mal manj strah... Sisy - komaj čakam, da te na srečanju spoznam
. Takoooo zelooo mi je žal zate.... Anadejka, tebe bom pa kar objela, ker me je tudi tvoja zgodba močno presunila....
Skratka, punci, hvala za te besede, jih bom še kako potrebovala ta mesec. Mejta se ! LP, Špelka