Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

jaz sem čisto zbolela- grlo, pa smrkelj, pa kašelj in vročina, z vsem kar še zraven spada. Zdaj pa
skrbi za Tilena od včeraj, jaz sem v "karanteni"- mi ne pusti malega rihtat in cartat. Ful me skrbi, da bo tudi mali zbolel, kar sigurno bo, ampak zaenkrat se dobro drži. Je kateri od vas palček že fasal prehlad oz.kaj podobnega? To mora biti grozno, če revčeka grlo boli, pa da ima noseka zaprtega...
V nedeljo je s spanjem bilo malo boljše, nakar sem v ponedeljek šla k patronažni po nasvet. Mi je rekla, da naj jo popoldan ne pustimo več spat tako, da bo do 22h kar fajn utrujena. Naj bo soba v kateri spi dobro prevetrena in bo sigurno boljše. Tako sva potem tudi naredila. Lari od 17h naprej nisva več dovolila spat. Kadarkoli je malo zadremala sva ji kaj zapela, al pa jo nesla previt, al pa spustila da leži na hrbtu (česar ona sploh ne mara) in je v hipu spet odprla oči. Punce, vem da zveni kruto
, ampak je tudi pomagalo. Lara je potem ob 22h bila tolko utrujena, da je lahko samo še zizo iskala, in takoj zaspala... do 1h, se spet najedla in spala do 5h, spet jedla in spala do 8h.
, se za to nisem odločila. Bom pa spet nekaj časa na tabletkah.
. Juhi!
, upam da ne bo več težav
.
.
in hkrati moram že vstati, da nahranim Azro.
,UPAM da mi bo ratalo.če se dolgo časa ne javim pomeni da sm razbila računalnik
.Še dobro, da Rene ponoči pridno spi
in dolgem čveku,me kr ni in ni neslo domov
....pop.pa mal ustvarjanja kosila in mal pranje žeht in dan je naokoli.zdejle smo se pa še skopali in napapcali in nš žapček je že v transu....nana...revež je ful zmatran
najprej čestitke za sončka
, tak da se ne dojiva, ampak mali se drži ko pravi kaveljc (trkam po lesu oz.po buči hehehe). Upam, da ga ne bo zdaj na koncu kaj porolalo