|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Emamair,Bianka in ostale mamice
12.12.2007 14:44:56   
mravljica3
Pri nas tudi bolj malo spimo, čeprav bosta naša user posted image user posted image  kmalu stara 8 mesecev. Sem mislila, da se bo kaj izboljšalo tole s spanjem, pa se mi zdi, da je čedalje slabše. Včasih vstanem tudi po 5x in več na noč, pa mi pomaga tudi mož. Tako, da sva že čisto uničena. Saj čez dan še nekako gre, samo ponoči je težko. Pa še vsem znancem, ki imajo majhne otroke spijo cele noči, vsaj tako pravijo, tako, da nimam pojma kaj je pri nas narobe. Sicer Olja kar spi, ko pač enkrat zaspi, Sašo pa je zelo nemiren, se premetava po postelji,stoka, joka,...Zadnji tedene se je zbujal vsako uro. Zob še nimata in nič ne kaže, da jih bosta kaj kmalu dobila. Sta pa oba zelo prehlajena, kar pa veste, kako je nadležno pri tako majhnih otrocih. Drugač pridno jesta in nista prav nič zbirčna, tako, da vsaj s tem nimam skrbi.

punce lepo se imejte, že cvilita!

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Emamair,Bianka in ostale mamice
13.12.2007 11:34:53   
tatam
Kar se spanja tiče sta naša dva tudi "poredna"-vsak vpraša,če sta pridna,če spita ponoči!Pred dobrim mesecem smo končno ukinili nočno hranjenjeuser posted image .Zbudita se pa tudi večkrat ,včasih traja dobro uro,da nazaj zaspita..Pa še to vedno izmenično-nikoli nista skup budna.Tak da sem jaz že tudi včasih obupana.Sedaj pa smo tak al tak že skoraj tri tedne skup bolani in je katastrofa!!!
Tolažim se le s tem,da sta starejšidva tudi bla problematična glede spanja,po prvem letu pa sta začela mirno spat ponoči. In nam manjka le še 18 dni do prve svečkeuser posted image

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Emamair,Bianka in ostale mamice
13.12.2007 12:09:38   
emaa
mravljica, tatam ne vem kaj naj vama rečem glede spanja. Mi spimo v redu, pa nimam nasvetov (zadnji dve noči bolj porazno - Davida nekaj matra, Luka itak vse prespi). Glede zob ti pa lahko povem, da smo pri 9m bili pri P in je rekla, še dolgo ne bo zob, pa je David (nič ni bilo videt, dlesen nič napeta) čez dva dni dobil prvi zob. Jih imata vsak 4. Pa je tudi trajalo. David je dobil drugega pri 10m, Luka pa prva dva pri 10m, pol sta pa še dva dobila med 11,5 in 12 meseci. Kaj novega ni videt, ju pa spet zelo matra. 

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Emamair,Bianka in ostale mamice
14.12.2007 20:35:07   
Jesica
Pozdravljene mamice!

Naši dve sta stari skoraj 10 m. Ponoči spita od 19.30-6h, brez večjih pretresov. Tudi, če se zbudita, dam samo dudko in je takoj mir. Nočno hranjenje smo ukinili že par mesecev nazaj. Imam 4 obroke, zjutraj in zvečer flaška (mleko+rižolino), čez dan pa dva obroka po žlici. Spita vsaka v svoji postelji, ampak še v spalnici. Si ju pa želim dati v svojo sobo, ampak se mi ne da po štengah hodit, zato sta še v spalnici.

Nedonošenost se pozna v razvoju, veliko delam z njima doma in hodim na NFT. Po kilaži in velikosti sta že ujeli vrstnike. Ampak razvoj gre pa pač bolj počasi, ampak se bo tud to poštimalo.

Vedno bolj sta 'klona' in še dobro, da ima ena piko na čelu. Drugi bi imeli kar probleme. No, jaz ju ločim tud brez pike. O zobkih ne duha ne sluha.
Meni je pa sedaj kar manj naporno, ker imamo le 4 obroke. Je pa res, da mi še ne švigata naokoli. Zaenkrat le rotirata okoli svoje osi, ko sta na trebuhu. Tako, da res ne bom nič jamrala, ker dokler spita ponoči, mi je čist vseeno, kok dela je z njima podnevi.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Emamair,Bianka in ostale mamice
28.12.2007 20:29:34   
tatam
Emamair ravno sem prebrala,da ste preboleli rota virus!Je blo fejst hudo?Dolgo trajalo?? Mi smo poleti tudi vsi bruhali,driskali in vem kako je to grozno!!!Nas so takrat sumili za salmonelo,pa ni bla!
Mi smo tudi že več kot mesec dni bolni.Začelo se je s kašljem pri enem,potem oba..Antibiotik,pumpice...Po dveh tednih se je pri Tosji zboljšalo,pri Aneju malo zboljšalo,potem pa ful poslabšalo.Prejšnji teden je dobil Medrol,sedaj jemo Ventolin,pumpice mamo,danes pa je ponovno dobil antibiotik zaradi uhic...Skratka noče se nehat!!
Smo pa tudi mi že v pričakovanju prve svečke!!user posted image

(odgovor članu Jesica)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Emamair,Bianka in ostale mamice
28.12.2007 22:47:38   
LIDJOČKA
Hoj!

Ja tudi pri nas si kar med seboj malo podajamo te bolezni. Najprej sem jaz kašljala tri tedne, potem je ta velika začela kašljati, pa spet težko dihat, sva šli nujno na Metelkovo, kjer so ji jasno dali inhalacije, je bilo malo bolje, potem spet drugi dan vse slabše, nakar so ugotovili, da ima pljučnico. Potem sta se jasno še mali2 nalezli, no k sreči ne v tako hudi obliki. Zdaj smo celo nekaj dni zdravi (trkaaaaaaam), aja še pred tem smo pa tudi vsi bruhali in driskali, pa je k sreči bila samo par dnevna viroza. Skratka ena velika user posted image .

Upam, da se vsi čim prej pozdravite...

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Emamair,Bianka in ostale mamice
29.12.2007 10:06:18   
NMJ
Tudi  nas je doletela viroza user posted image . Komaj sta se pozdravili (nahod in kašelj, ki je trajalo 14 dni), no smo spet zboleli. Najprej ta manjša bruhanje in driska ter izguba apetita, naslednji dan ta večja in nato na nedeljšo še midva z možem. Skratka norišnica - saj veste kako to zgleda. Cele božične praznike sem samo prala, sušila in previjala user posted image . Midva sva sedaj boljša oz. mene se je lotil nahod, tamali dve sta pa še smrkavi in še kašljata, ena pa ima še vnete očke. Tako je pri nas in zleda da še marsikje. Upam, da bo vsaj za novo leto malo boljše.

Vsem želim predvsem ZDRAVJA V PRIHAJAJOČEM LETU IN OGROMNO LEPIH, SRČNIH IN NEPOZABNIH TRENUTKOV Z VAŠIMI MALČKI OZ. Z VSEMI, KI JIH IMATE RADI TER VELIKO OBJEMOV.

(odgovor članu LIDJOČKA)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Emamair,Bianka in ostale mamice
29.12.2007 11:01:59   
dodi
Vem,kako to zgledauser posted image user posted image pri nas ponavadi bruhajo vsi v eni noči (pa zmeraj ravno ponočiuser posted image user posted image  ) in ponavadi,mi proti jutru zmanjka postelnine,pa pižam...upam,da nas bo tokrat zgrešilo....

lp,dodi

_____________________________

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Emamair,Bianka in ostale mamice
29.12.2007 12:15:42   
emaa
Rota virus se je pri nas začel z vnetjem ušes (pred 14 dnevi), naprej eden, naslednji dan drugi, čez en dan pa bruhanje in driskanje. Očitno so bila ušesa začetek rota virusa. Od torka do četrtka smo bili na infekcijski (v nedeljo smo z ušesi zboleli). To je bilo toliko bruhanja, driskanja, v torek zjutraj sta začela, popoldne nista hotela nič pit, nič jest. Vsak je dobil dve flaši, David s kalijem, ker mu ga je manjkalo. V četrtek sta začela malo piti in jesti, pa so nas poslali domov (pa jaz sem začela bruhat). Tako, da smo potem po malo jedli, pa še takrat včasih bruhali, driskali, zmanjkovalo nam je vsega za oblečt, posteljnine, prali kot norci. Moj je zbolel v petek. Midva vsa boga, fanta pa tudi. No zdaj pa smo v redu, na srečo. Ušesa tudi, je pa res, da je luka v soboto fasal hudo alergijo, cel je bil rdeč, dobil potem claritine, tako da je trajalo še dva dni, da so kolikor toliko zginili fleki. 

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 59
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenje: "Mozoljčki" na bradavicah...
Neverjetno, za kakšne podrobnosti je poskrbela Narava! Poglejte si video, kako pomembno vlogo imajo tiste drobne pikice,...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?